Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Statul profund în America. Wall Street, cartelul petrolier și atacul asupra democrației

Statul profund în America. Wall Street, cartelul petrolier și atacul asupra democrației

Peter Dale Scott
  • 5600 lei
În stoc

Wishlist

„Când istoria intelectuală autentică a erei noastre se va scrie, Peter Dale Scott va fi onorat pentru viziunea și onestitatea sa. Și în Statul profund în America, Scott vede realitatea cu precizie, inteligență și integritate curajoasă, avertizându-ne încă o dată asupra iluziilor letale. Aceasta este una dintre cele mai importante cărți ale vremurilor în care trăim.” (Roger Morris)

„Peter Dale Scott este cel mai provocator cărturar al puterii americane. Scott continuă munca de pionierat a lui C. Wright Mills, aruncând lumină asupra labirintului întunecat al puterii − o lume ascunsă care a devenit din ce în ce mai arogantă și dedicată violenței statale, începând cu zilele «elitei puterii» și ale «complexului militar-industrial». Nu putem înțelege cum operează puterea cu adevărat fără a îndrăzni să pășim pe cărarea luminată a lui Scott prin statul american profund.”(David Talbot)

„Statul profund în America sintetizează munca de cercetare de zeci de ani a lui Peter Dale Scott în ceea ce privește aspectele ascunse ale politicii americane profunde. Rezultatul este o perspectivă inedită asupra sistemului real de guvernare al Americii. Analiza sa este meticuloasă, magistrală și strălucită.”(Daniel Ellsberg)Etichete: Alexandria Librării, Statul profund în America, Wall Street, cartelul petrolier și atacul asupra democrației, Peter Dale Scott, Editura Anacronic

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Capitalul – Critica economiei politice - Vol II
Noi și ceilalți. Problematica identității
Elita din umbră

Elita din umbră

Janine R. Wedel


5490 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.