Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Cum să nu mori

Cum să nu mori

Michael Greger
  • 50,00 lei
La comandă, în 2-3 zile

Wishlist

Scrisă de medicul care a creat site-ul de mare popularitate NutritionFacts.org, cartea Cum să nu mori aduce dovezi științifice fundamentale referitoare la singură dietă care poate preveni și inversă marea majoritate a cauzelor mortalității generate de boli.

Adevărul trist este că cei mai mulți dintre doctori pot trata bolile acute, dar nu și pe cele cronice (pe care nu știu nici măcar cum să le prevină). Cele 15 cauze primare ale mortalității premature – boli precum cea cardiovasculară, cancerul, diabetul, Parkinson, hipertensiunea și altele – răpesc anual viață a 1,6 milioane de americani. Acest lucru nu este însă obligatoriu. Urmând sfaturile doctorului Greger, susținute de dovezi științifice solide, tu poți învață ce alimente trebuie să consumi și ce schimbări ale stilului de viață trebuie să introduci în viață ta pentru a preveni și pentru a combate aceste boli, prelungindu-ți astfel viață.

Ai o istorie de cancer la prostată în familie? Renunta la paharul de lapte și adaugă niște semințe de în la dietă ta, cât mai des. Suferi de hipertensiune? Ceaiul de hibiscus scade tensiunea mai bine decât unul din principalele medicamente pentru hipertensiune, și asta fără efecte secundare. Ai ficatul bolnav? Cafeaua te poate ajută să reduci inflamarea acestui organ. Suferi de cancer la san? Consumul boabelor de soia este asociat cu o prelungire a vieții în astfel de cazuri. Ești îngrijorat din cauza bolii cardiovasculare (cauza numărul unu a mortalității în Statele Unite)? Treci la o dietă bazată pe alimente integrale de origine vegetală. Există nenumărate dovezi care atestă că această dietă nu numai că previne boală, dar o poate chiar opri și inversă.

Pe lângă alimentele recomandate pentru tratarea principalelor 15 cauze ale mortalității, cartea Cum să nu mori include Lista Celor 12 Alimente Recomandate Zilnic de Dr. Greger, în care vei găși alimentele și activitățile pe care merită să le integrezi în rutină ta zilnică. Pline de sfaturi ușor de pus în practică și de indicații nutriționale adeseori surprinzătoare, aceste „ordine ale medicului” sunt exact lucrul de care ai nevoie pentru a duce o viață mai lungă și mai sănătoasă.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Cum să nu mori, Michael Greger, Editura Adevăr Divin, Carte, Reducere, Autor, Medicină, Sănătate, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


La maturitate

La maturitate

Patricia Cohen


55,00 lei

Confesiuni gurmande

Confesiuni gurmande

Mihaela Bilic


37,00 lei

Mănâncă și învinge boala

Mănâncă și învinge boala

William W. Li


55,00 lei

Cele mai folosite 17 plante pentru vindecare
CANCERUL - Vindecare neconvențională

CANCERUL - Vindecare neconvențională

Michel Dogna
Anne Francoise L'Hote


20,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.