Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
România - în top

România - în top

George V. Grigore
  • 6300 lei
În stoc

Wishlist

„Pornind de la un articol din presă americană („Este România cea mai frumoasă țară a Europei? Chiar ar putea fi!"), am pornit acest demers de a prezența recordurile noastre românești, acum în anul Marelui Centenar al Unirii de la 1 decembrie 1918. Avem aici Canalului Dunăre Marea Neagră, unul din cele mai importante canale navigabile din lume, Casă Poporului de trei ori în Cartea Recordurilor, Catedrala Mântuirii Neamului Românesc una din cele mai mari din Europa, Clisura Dunării cel mai frumos defileu din Europa, Delta Dunării, Salina Turda - Cel mai frumos obiectiv subteran din lume, unicul Hotel de Gheață din sud-estul Europei, singurul cimitir „vesel" din lume la Săpânța, Cea mai înalta cruce din lume amplasată pe un vârf montan Crucea Eroilor Neamului de pe Caraiman, Cea mai mare statuie de piatră din Europa (Statuia Regelui Decebal din Cazanele Dunării), Transfăgărășanul, Mănăstirea Voroneț, Muzeul aurului de la Brad, Cele mai vechi urme de pași umani, Cea mai veche relicvă de Homo Sapiens din Europa (40.000 de ani), Cele mai vechi picturi rupestre din Europa Centrală, Cea mai veche așezare umană din Europa (Schelă Cladovei), Ceramică de Cucuteni, Tăblițele de la Tartaria. Avem personalități (academicieni, artiști, sportivi, inventatori), dar și români de PREMIUL NOBEL. Pentru toți și toate acestea, am scris acesta carte. Așa putem onora această țară, așa putem prezența ce are mai bun România noastră dragă, cu care ne mândrim.” (Conf. univ. dr. George V. Grigore) 

 Etichete: Alexandria Librării, România - în top, George V. Grigore, Editura Stefadina

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Noaptea

Noaptea

Elie Wiesel


3800 lei

Toate florile Parisului

Toate florile Parisului

Sarah Jio


4990 lei

Profeția

Profeția

Nora Roberts


4990 lei

Vorbirea în arta scenică

Vorbirea în arta scenică

George V. Grigore


3675 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.