Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Pe tărâmul fantomelor infometate. Prizonier în lumea dependenței

Pe tărâmul fantomelor infometate. Prizonier în lumea dependenței

Gabor Mate
  • 58,00 lei
Stoc epuizat

Wishlist

În bestsellerul sau de referință, Pe tărâmul fantomelor infometate, dr. Gabor Maté ne introduce în lumea promiscuă, greu accesibilă a dependenței, care își poartă chipul cel mai hidos în suburbiile lumii, printre dependenții de droguri. Prezentându-ne această lume tulburătoare, el ne arată că nu este vorba o condiție medicală oarecare ce poate fi tratată în clinici și spitale. De la formele sale mai benigne, dependențele comportamentale, la cele mai maligne, care cauzează ravagii în viață intimă și socială și în organismul individului, dependență este mai degrabă un continuum, fiecare dintre noi cazându-i pradă sub diverse forme. Este rezultatul unei istorii de viață în care mediul a influențat genetică mai mult decât vrem să acceptăm că societate. Împletind detalii din povestea personală cu poveștile pacienților săi din Downtown Eastside (un cartier rău-famat al Vancouverului) și cu o descriere elocventă a celor mai importante concluzii ale studiilor științifice din domeniul neurobiologiei adicției, Maté invită la compasiune, flexibilitate și, nu în ultimul rând, la acceptare. El ne vorbește despre durere, despre trauma, dar și despre puterea autenticității și a relației umane. Dacă trebuie să facem tot ce putem mai bine, uneori cel mai bine înseamnă să ne asigurăm că se întâmplă răul cel mai mic, ne consiliază autorul.

O lucrare de o luciditate extremă, în care atât specialiștii din domeniul sănătății mintale, dar și cei implicați la nivel social în politicile de sănătate vor descoperi multă inspirație. Familiile celor afectați de dependențe severe vor găsi în paginile cărții multe răspunsuri edificatoare.

  • Autor: Gabor Mate
  • Editura HERALD
  • ISBN: 5948417500056
  • Număr pagini: 472
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 14x21
  • Anul: 2019

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Pe tărâmul fantomelor infometate, Prizonier în lumea dependenței, Gabor Mate, Editura Herald, Psihoterapia, Reducere, Carte, Autor, Online, Spiritualitate, Ezoterism, Dezvoltare Spirituală, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.