Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Deschiderea Porții Dragonului - Calea devenirii lui Wang Liping, maestru daoist modern din școala Longmen

Deschiderea Porții Dragonului - Calea devenirii lui Wang Liping, maestru daoist modern din școala Longmen

Chen Kaiguo Zheng Shunchao Thomas Cleary
  • 49,00 lei
Stoc epuizat

Wishlist

Cititorul are în mâini o carte rară. Este vorba despre biografia spirituală autorizată a unuia dintre cei mai respectați maeștri chinezi contemporani ai alchimiei interne daoiste (neidan), și anume Wang Liping, scrisă de doi dintre vechii săi discipoli. Stilul lucrării este complex: de la multitudinea de amănunte tehnice (uneori inedite) până la umorul daoist plin de subtilitate, de la citate din lucrările daoiste clasice la întâmplări ale vieții cotidiene din istoria recentă sau mai veche a Chinei. Toate acestea sunt doar decorurile poveștii principale, o poveste reală despre procesul alchimic al transformării unui „material brut” – un copil de 11 ani, în aparență cu nimic mai special decât ceilalți, ba chiar cu o sănătate fragilă – într-o veriga vie a lungului lanț inițiatic al respectatei școli daoiste Longmen („Poartă Dragonului”).

Narațiunea este vie, te simți alături de cei trei bătrâni maeștri și de ucenicul lor în lungul și solicitantul demers desfășurat timp de aproape două decenii în împrejurări istorice potrivnice, într-o călătorie perpetuă.

Cartea se citește pe nerăsuflate și îmbie la introspecție, dezvăluind cititorului nu numai spectaculosul rezultat final, ci și imensul efort și uriașă determinare de care este nevoie pentru a obține… un maestru.

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.