Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Exerciții critice. Publicistică, polemici, interviuri

Exerciții critice. Publicistică, polemici, interviuri

Emanuel Copilaș
  • 39,00 lei
in stoc

Wishlist

Studenților mei, al căror spirit critic va sta la baza democrației de mâine

„Pretutindeni nepăsare barbară, egoism feroce pe de o parte, mizerie de nedescris pe de cealaltă, pretutindeni război social, casa fiecăruia sub stare de asediu, pretutindeni jaf reciproc la adăpostul legii, și toate acestea cu atâta nerușinare, cu atâta franchețe că te cutremuri de consecințele stării noastre sociale, care te întâmpină în toată goliciunea lor, și nu te miri decât de faptul că această agitație dementă mai poate dăinui.” (Friedrich Engels, Situația clasei muncitoare din Anglia)

„E drept, te-nvață și frica ceva, da ce anume? Să te supui unor treburi cu care nu ești de acord. Or, dacă te supui la ceea ce urăști și disprețuiești, înseamnă să ajungi și tu la fel cu ceea ce disprețuiești. Și nu mai poți atunci da înapoi de la frica aceea a ta.” (Evgheni Evtușenko, Dulce ținut al poamelor)

„Orice împărăție dezbinată împotriva ei înseși, este pustiită; și orice cetate sau casă, dezbinată împotriva ei înseși, nu poate dăinui.”  (Evanghelia după Matei, 12, 25)Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Exerciții critice, Publicistică, polemici, interviuri, Emanuel Copilaș, Alexandria Publishing House, Reducere, Carte, Autor, Online, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.