Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Inovarea socială și reforma serviciilor publice în cadrul colectivităților

Inovarea socială și reforma serviciilor publice în cadrul colectivităților

Gabriela-Cristina Pătraşcu
  • 5500 lei
În stoc

Wishlist

Reforma serviciului public, inovarea sociala, dar si transformarea administratiei publice pentru imbunatatirea propriilor performante si relatiilor cu cetatenii constituie teme de o mare complexitate si actualitate.

Inovarea sociala si reforma serviciilor publice in cadrul colectivitatii locale reprezinta un studiu aprofundat al inovarii sociale si al interactiunii acesteia cu procesul reformei serviciilor publice la nivelul colectivitatilor locale in statele europene, in contextul socio-economic actual caracterizat printr-o serie de fenomene complexe care exercita o presiune in crestere asupra administratiei publice.

Propunand un model complex de analiza care sa poata fi utilizat pentru aplicarea inovarii sociale in domeniul serviciului public, cartea abordeaza totodata o serie de teme conexe de mare interes, precum procesul de reforma in serviciul public la nivel european si in statele membre, intr-o maniera comparativa, dar si tipologia diversa a inovarii sociale si a inovarii in sectorul public. Atat conceptele explorate, cat si modalitatea prezentarii acestora constituie elemente de noutate pentru domeniul stiintelor administrative, cartea contribuind, astfel, la imbogatirea literaturii de specialitate specifice.

Lucrarea poate fi o sursa importanta de documentare atat pentru cercetatori, cadre didactice, studenti, cat si pentru profesionistii din sfera administratiei publice. Aceasta constituie un demers stiintific derulat pe parcursul a peste doua sute de pagini, explorand si valorizand peste doua sute de surse bibliografice, lucrari de referinta in domeniu, articole si studii de specialitate, documente si rapoarte ale institutiilor Uniunii Europene, precum si trimiteri la legislatia in domeniu pe plan national si mai ales international.

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.