Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Dragostea în vremea holerei

Dragostea în vremea holerei

Gabriel Garcia Marquez
  • 44,00 lei
În stoc

Wishlist

„... Trăiseră destul împreună că să-și dea seama că dragostea era dragoste oricând și oriunde, dar cu atât mai intensă cu cât se apropia de moarte.”

În tinerețe, Florentino Ariza și Fermina Daza trăiseră o pasionantă poveste de dragoste. Numai că viață îți rezervă uneori surprize...La început, când Florentino află că Fermina se va căsători cu un doctor bogat, simte că viață lui s-a sfârșit. Deși își găsește echilibrul, bucurându-se de succes în afaceri și nu numai... (cele 622 de relații amoroase ar putea confirmă acest lucru), dragostea lui pentru Fermina rămâne la fel de puternică. Așa că, după 50 de ani, 9 luni și 4 zile de despărțire, Florentino își reînnoiește declarația de dragoste în față femeii visurilor lui. I se va mai oferi, oare, șansă unui nou început? Dragostea în vremea holerei, una dintre cele mai frumoase și mai tragice povești de dragoste din literatură universală, a fost ecranizată în 2008, adaptarea pentru cinema a romanului fiind făcută de scenaristul Ron Harwoord, câștigător al Premiului Oscar și al Globului de Aur.Etichete: Alexandria Librării, Dragostea în vremea holerei, Gabriel Garcia Marquez, Editura RAO, RAO Clasic

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Aventura lui Miguel Littin, clandestin în Chile
N-am venit să țin un discurs

N-am venit să țin un discurs

Gabriel Garcia Marquez


34,99 lei

Ochi de câine albastru

Ochi de câine albastru

Gabriel Garcia Marquez


33,99 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.