Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Aproape totul despre marii cuceritori din istoria omenirii

Aproape totul despre marii cuceritori din istoria omenirii

Silviu Leahu
  • 29,00 lei
În stoc

Wishlist

De la Alexandru Macedon si Ginghis-Han la Napoleon Bonaparte si... Mark Zuckerberg

Marii cuceritori, cei care au rescris istoria omenirii con-form propriilor ambitii si in concordanta cu geniul lor, adesea declinat malefic, erau ei oameni, supraoameni sau, chiar, zei?!?

Alexandru Macedon, bunaoara, era convins ca, de fapt, nu era fiul Regelui Filip al II-lea al Macedoniei, ci al lui Zeus. Mama sa, Olimpia, ii repetase asta inca din ado-lescenta, iar marii preoti egipteni sustinusera afirmatia si il declarasera fara nicio ezitare faraon. Dar s-a dove-dit ca nici macar fiul divinitatii supreme nu putea goli Cupa lui Hercule, care continea 12 litri de vin, iar nein-frantul militar s-a vazut invins de o intoxicatie alcoolica (combinata sau cu administrarea de otrava).

Napoleon Bonaparte i-a pozat lui Louis David in chip de Cezar, incununat cu lauri de aur, dar a sfarsit pe o in-sula pustie din Atlantic. Soliman Magnificul devenise stapanul mai multor continente si mari insa era, de fapt, condus de o cadana „nu frumoasa, dar isteata si vesela”, Roxelana, fata de preot ortodox ajutandu-l sau,

uneori, fortandu-l sa ia numai deciziile convenabile in-tereselor ei.

Sunt doar cateva dintre exemplele de mari lideri din ul-timele doua milenii si jumatate care sunt prezentate in aceasta carte si care dovedesc ca, in definitiv, oricine poate cuceri Lumea. Chiar si un anume Mark Zuckeberg

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.