Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Vremuri grele

Vremuri grele

Mario Vargas Llosa
  • 4500 lei
În stoc

Wishlist
Traducere de Marin Mălaicu-Hondrari PREMIUL UMBRAL PENTRU CEL MAI BUN ROMAN AL ANULUI 2019 Istoria mare și istoriile personajelor – protagoniști sau martori, călăi sau victime – se întrepătrund într-un nou roman emblematic pentru creația lui Mario Vargas Llosa. Un roman profund și alert, bazat pe fapte și documente, care îmbină meditația lucidă și amară asupra forțelor ce guvernează istoria cu narațiunea plină de suspans și personajele memorabile, alcătuind un tablou fascinant și tragic al Americii Latine în a doua jumătate a secolului XX. În anii '50, în Guatemala, interesele companiilor americane sunt amenințate de reformele președintelui Jacobo Árbenz. În urma unei lovituri de stat atent orchestrate cu sprijinul CIA și al dictatorului dominican Trujillo, guvernul democratic este dat jos de Carlos Castillo Armas, care instaurează un regim de teroare și declanșează un ciclu al violenței ce va marca nenumărate destine. Omul de încredere al lui Rafael Trujillo, maleficul Johnny Abbes García, torționarul prezent și în Sărbătoarea Țapului, va juca un rol-cheie în evenimentele din Vremuri grele, împărțind scena centrală cu cel mai fascinant personaj al romanului, Marta Borrero Parra, zisă Miss Guatemala, care va deveni amanta președintelui Castillo Armas și, la asasinarea acestuia, va fugi cu Abbes García în Republica Dominicană.

Etichete: Mario Vargas Llosa, Vremuri grele, Editura Humanitas, carte, librarie, promotie, Alexandria Librarii, reducere

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


O mie şi una de nopţi

O mie şi una de nopţi

Mario Vargas Llosa


2320 lei

Mătuşa Julia şi condeierul

Mătuşa Julia şi condeierul

Mario Vargas Llosa


3900 lei

Conversaţie la Catedrala

Conversaţie la Catedrala

Mario Vargas Llosa


5300 lei

Paradisul de după colț

Paradisul de după colț

Mario Vargas Llosa


4200 lei

Paradisul de după colţ

Paradisul de după colţ

Mario Vargas Llosa


3800 lei

Conversație la Catedrală

Conversație la Catedrală

Mario Vargas Llosa


5700 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.