Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Varșovia

Varșovia

Norman Davies
  • 69,99 lei
În stoc

Wishlist

Varsovia. Insurectia din 1944 In august 1944, mult incercata populatie a Varsoviei credea ca eliberarea este aproape. Hotarati sa-i alunge pe nazisti, membrii rezistentei au scos in strada mii de oameni inarmati. "Batalia pentru Varsovia" a durat saizeci si trei de zile, a dus la uciderea a mii de civili nevinovati si a marcat unul dintre cele mai sangeroase momente din al Doilea Razboi Mondial. si totusi, Stalin a condamnat insurectia ca pe o aventura criminala si a refuzat sa-i vina in ajutor, in timp ce aliatii occidentali ai Poloniei- Anglia, in primul rand- au decis ca nu prea era mare lucru de facut. Aceasta carte examineaza cu obiectivitate si competenta evenimente care au fost trecute cu vederea vreme de jumatate de secol si scoate la lumina adevarata amploare a unui sacrificiu care a vazut una dintre cele mai vechi capitale ale Europei rasa de pe fata pamantului de trupele Wehrmachtului. Fundamentala in evolutia celui de al Doilea Razboi Mondial si in cea a Razboiului Rece, tragedia Insurectiei varsoviene ocupa un loc unic in istoria secolului XX. "Norman Davies stie mai multe despre Polonia decat oricare alt istoric occidental si manifesta o adevarata dragoste pentru poporul acestei tari. si cunostintele, si pasiunea- reflectate in furia fata de Aliatii care au tradat Insurectia- sunt prezente in aceasta carte remarcabila." Max Hastings, Sunday Telegraph


Etichete: Varsovia, Norman Davies, Editura Rao, carte, librarie, promotie, Alexandria Librarii, reducere

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Pianistul. Amintiri din Varșovia, 1939–1945
Protocolul Varșovia

Protocolul Varșovia

Steve Berry


52,00 lei

O istorie a Europei

O istorie a Europei

Norman Davies


99,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.