Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
O istorie a Europei

O istorie a Europei

Norman Davies
  • 9900 lei
Stoc epuizat

Wishlist

De la era glaciara la Razboiul Rece si dincolo de el, de la Reykiavik la Riga, de la Arhimede la Einstein, de la Alexandru la Eltin, totul intr-o singura carte gandita de Norman Davies pentru a spune istoria Europei. Stilul narativ captivant al cartii stabileste de la bun inceput amplasamentul geografic si cronologic unde se desfasoara dramele istoriei europene. Textul a fost conceput pe mai multe nivele diferite. Cele douasprezece capitole narative cuprind intregul trecut al Europei, din preistorie si pana in prezent. Acestea se concentreaza treptat asupra trecutului indepartat in Capitolul I, care acopera primii cinci milioane de ani, pentru ca apoi Capitolele XI si XII, care se refera al secolul XX, sa consacre cam o pagina fiecarui an. Fiecare capitol contine o serie de "casete", care contin informatii parca luate cu un teleobiectiv si care ilustreaza teme specifice, ce au aparut de-a lungul timpului cronologic. Fiecare capitol se termina cu o imagine de ansamblu a intregului continent, luata dintr-un anumit unghi. Rezultatul general poate fi asemanat cu un album de poze din istorie, in care imaginile panoramice se combina cu acelea detaliate si cu prim-planurile.


Etichete: O istorie a Europei, Norman Davies, Editura Rao, carte, librarie, promotie, Alexandria Librarii, reducere

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Istoria Europei în pilule

Istoria Europei în pilule

Jacob F. Field


3490 lei

Europa. O istorie naturală, reeditare
Varșovia

Varșovia

Norman Davies


6999 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.