Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Stil de viață nu dietă. Ghid complet pentru o slăbire sănătoasă, rapidă și definitivă

Stil de viață nu dietă. Ghid complet pentru o slăbire sănătoasă, rapidă și definitivă

Valentin Vasile
  • 42,00 lei
În stoc

Wishlist

În carieră să, Valentin Vasile a colaborat cu actrița Maia Morgenstern, Maria Lucia Hohan, Sânziana Negru, actorul George Alexandru și Roxana Ionescu, dar și cu manageri de top, antreprenori de succes și personalități politice. Este autorul a peste 100 de articole despre fitness și nutriție publicate în reviste precum Men’s Health, VIP, Prevention, Plafar, ELLE Man, Tabu, Harper’s Bazaar, Tango, sau apărute online, pe 121.ro, ¬fpeople.ro, adpm.ro, BFresh și pe blogul personal. Stil de viață, nu dietă! este volumul sau de debut.


Cop 4

Cei care vor citi această carte și sunt fumători, sunt convins, se vor lasă, cei care mănâncă dezordonat își vor planifică mesele cu mai multă grijă, cei care dorm prost vor dormi adânc și se vor odihni extraordinar. E minunat să observi că te miști mult mai ușor și ai o condiție fizică mult mai bună!

Având în vedere vremurile în care trăim, activitatea sau mai degrabă sedentarismul, alimentația deficitară și lipsa timpului, cred că ¬trebuie să ne gândim mai serios la noi și la sănătatea noastră. Va veni o vreme când ne vom mulțumi.

Eu, deocamdată, spun: Mulțumesc, Valentin!

VIRGIL IANȚU

Este foarte ușor să cazi pradă dietelor înșelătoare, ce promit pierderi de greutate pe termen scurt, dar care nu fac altceva decât să provoace dezechilibre majore, fizice și psihice. Orice proiect trebuie gândit pe termen lung, iar obiectivele trebuie să fie realiste. Limitele, totuși, sunt făcute doar pentru a fi depășite, iar Valentin este alături de ține pentru a te sprijini când simți că pierzi controlul asupra celui mai prețios bun al tău, exceptând sufletul: sănătatea propriului corp.

MARIA LUCIA HOHAN


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Stil de viață nu dietă, Ghid complet pentru o slăbire sănătoasă, rapidă și definitivă, Valentin Vasile, Editura Curtea Veche, Carte, Reducere, Autor, Sănătate, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Vindecarea glandei tiroide

Vindecarea glandei tiroide

Anthony William


55,00 lei

Frumoasă și suplă după naștere

Frumoasă și suplă după naștere

Jean-Pierre Clemenceau


23,20 lei

Enciclopedia Plantelor Medicinale Cultivate Din România
Medicină naturistă. Clinica Mayo

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.