Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Valentin Vasile

Valentin Vasile

VALENTIN VASILE este un antrenor de fitness care a facut o pasiune extraordinara pentru modul in care poate fi remodelat corpul uman folosindu-ne doar de exercitii fizice si de alimentatie. Dupa studii de biomecanica corporala desfasurate la Federatia Romana de Culturism si Fitness, Scoala Nationala de Antrenori si ANEFS, Valentin Vasile s-a ¬specializat in nutritie sportiva si nutritie pentru pierderea in greutate la Anatecor si la Scoala Nationala de Antrenori. Ulterior a obtinut certificari in cycling (Schwinn Cycling), body pump, antrenament functional, khai-bo (profesor fiindu-i chiar Troy Dureh, inventatorul conceptului), antrenamente metabolice (cursuri absolvite la Praga, sub indrumarea lui Julio Papi si a Giovannei Ventura), aqua gym (cu Peter Ambjorn). Dupa aceea, a urmat cursuri de psihologie/coaching (Process Communication Model). De asemenea, este absolvent al cursurilor I.S.S.A. (International Sports Sciences Academy). In 2010 a castigat titlul de Antrenorul Anului din partea World Class Health Academy Romania. In 2012, Valentin Vasile a creat si a lansat pe piata din Romania conceptul de antrenament Limitless Workout.

In cariera sa, Valentin Vasile a colaborat cu actrita Maia Morgenstern, Maria Lucia Hohan, Sanziana Negru, actorul George Alexandru si Roxana Ionescu, dar si cu manageri de top, antreprenori de succes si personalitati politice. Este autorul a peste 100 de articole despre fitness si nutritie publicate in reviste precum Men’s Health, VIP, Prevention, Plafar, ELLE Man, Tabu, Harper’s Bazaar, Tango, sau aparute online, pe 121.ro, ¬fpeople.ro, adpm.ro, BFresh si pe blogul personal. Stil de viata, nu dieta! este volumul sau de debut.


Stil de viață nu dietă. Ghid complet pentru o slăbire sănătoasă, rapidă și definitivă

Stil de viață nu dietă. Ghid complet pentru o slăbire sănătoasă, rapidă și definitivă

În carieră să, Valentin Vasile a colaborat cu actrița Maia Morgenstern, Maria Lucia Hohan, Sânziana Negru, actorul George Alexandru și Roxana Ionescu, dar și cu manageri de top, antreprenori de succes și personalități politice. Este autorul a peste 100 de articole despre fitness și nutriție publicate în reviste precum Men’s Health, VIP, Prevention, Plafar, ELLE Man, Tabu, Harper’s Bazaar, Tango, sau apărute online, pe 121.ro, ¬fpeople.ro, adpm.ro, BFresh și pe blogul personal. Stil de viață, nu dietă! este volumul sau de debut.Cop 4Cei care vor citi această carte și sunt fumători, sunt convins, se vor lasă, cei care mănâncă dezordonat își vor planifică mesele cu mai multă grijă, cei care dorm prost vor dormi adânc și se vor odihni extraordinar. E minunat să observi că te miști mult mai ușor și ai o condiție fizică mult mai bună!Având în vedere vremurile în care trăim, activitatea sau mai degrabă sedentarismul, alimentația deficitară și lipsa timpului, cred că ¬trebuie să ne gândim mai serios la noi și la sănătatea noastră. Va veni o vreme când ne vom mulțumi.Eu, deocamdată, spun: Mulțumesc, Valentin!VIRGIL IANȚUEste foarte ușor să cazi pradă dietelor înșelătoare, ce promit pierderi de greutate pe termen scurt, dar care nu fac altceva decât să provoace dezechilibre majore, fizice și psihice. Orice proiect trebuie gândit pe termen lung, iar obiectivele trebuie să fie realiste. Limitele, totuși, sunt făcute doar pentru a fi depășite, iar Valentin este alături de ține pentru a te sprijini când simți că pierzi controlul asupra celui mai prețios bun al tău, exceptând sufletul: sănătatea propriului corp.MARIA LUCIA HOHAN..


42,00 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.