Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Soluția interioară. Spre o nouă medicină a corpului și a spiritului

Soluția interioară. Spre o nouă medicină a corpului și a spiritului

Thierry Janssen
  • 45,00 lei
În stoc

Wishlist

Față în față cu boala și durerea, din ce în ce mai multă lume recurge la remediile alternative şi complementare. Prin urmare, ştiinţa se vede nevoită să le ia în serios, să le studieze îndeaproape şi să caute noi abordări prin care să explice mai elocvent ce înseamnă sănătatea, boala şi procesul de vindecare.

Prin urmare, efectul placebo nu mai este considerat o anomalie, ci, mai degrabă, o dovadă a unei reale influenţe a spiritului asupra sănătăţii. Relaxarea, meditaţia şi hipnoza sunt studiate în laboratoarele disciplinelor care se ocupă de sistemul nervos. Yoga, tai-chi şi qigong mobilizează mecanismele reparatorii ale organismului. Acupunctura produce veritabile efecte pozitive asupra creierului.

Printr-o pasionantă analiză a acestor descoperiri, la care se adaugă mărturia propriei experienţe medicale şi clinice, Thierry Janssen ne arată că fiecare om posedă capacităţi semnificative de prevenire şi de vindecare a bolii. Ele trebuie doar descoperite și mobilizate, pentru a regăsi în viața de zi cu zi armonia dintre trup și suflet.Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Soluția interioară, Spre o nouă medicină a corpului și a spiritului, Thierry Janssen, Editura Curtea Veche, Biblioterapia, Reducere, Carte, Autor, Online, Spiritualitate, Ezoterism, Dezvoltare Spirituală, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Supă de pui pentru suflet. Povestiri despre credință

Supă de pui pentru suflet. Povestiri despre credință

Jack Canfield
Mark Victor Hansen


49,00 lei

Cine sunt eu?

Cine sunt eu?

Ramana Maharshi


26,00 lei

Magie și superstiție la evrei - Un studiu asupra religiei populare

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.