Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Adevăratul refugiu

Adevăratul refugiu

Tara Brach
  • 29,90 lei
În stoc

Wishlist

Cum reacționezi când te confrunți cu o boală care îți pune viață în pericol, cu conflictele din familie, cu relații aflate pe punctul de a se destramă, cu traume vechi, cu gândirea obsesivă, cu emoțiile copleșitoare sau cu pierderile inevitabile? Dacă ești precum majoritatea oamenilor, există șanse să reacționezi cu frică și confuzie, apelând la strategii bine-cunoscute: furie, comportamente care creează dependență și tendința de a te judecă prea aspru. Chiar dacă aceste încercări condiționate și deja uzate de a ne controla viață ne pot oferi o consolare de moment, în cele din urmă, rămânem izolați și îngropați în durere.

Dar există și o altă cale. În spatele agitației create de gândurile și de emoțiile noastre, există o liniște profundă, o prezența tăcută capabilă de dragoste fără limite. Țară Brach, autoarea bestsellerului Acceptarea necondiționată, se referă la acest lucru că la adevăratul nostru refugiu, pentru că este accesibil fiecăruia dintre noi, în orice moment. În această carte, Brach ne oferă un ghid practic pentru a ne ajută să ne găsim sanctuarul interior de pace și înțelepciune în mijlocul tuturor dificultăților.

Bazându-se pe o interpretare proaspătă a celor trei cai budiste clasice spre libertate – adevăr, dragoste și conștientizare –, Adevăratul refugiu ne arată nu doar calea spre vindecarea suferinței, ci și drumul spre cultivarea capacității de a fi cu adevărat fericiți. Prin învățături spirituale, meditații îndrumate și povești inspiraționale ale unor oameni care au descoperit prezența plină de iubire în momente de răscruce, Brach ne invită să ne conectăm mai profund la viață noastră interioară, unul cu altul și cu lumea din jurul nostru.

  • Autor: Tara Brach
  • Editura LITERA
  • ISBN: 978-606-33-1419-3
  • Număr pagini: 384
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 14x20
  • Anul: 2017

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Adevăratul refugiu, Introspectiv, Reducere, Carte, Autor, Online, Sănătate, Terapie, Dezvoltare Personală, Psihologie Practică, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Secretele viselor... și ce ascund ele
Transformă-ți convingerile, transformă-ți viața

Transformă-ți convingerile, transformă-ți viața

Karl Dawson
Kate Marillat


37,00 lei

Poveste despre Floarea Vieții

Poveste despre Floarea Vieții

Edo Gergely


20,00 lei

Înțelepciunea duminicilor

Înțelepciunea duminicilor

Oprah Winfrey


49,00 lei

Secretele meditaţiei

Secretele meditaţiei

Davidji


24,90 lei

Manual antistres

Manual antistres

Terry Looker
Olga Gregson


19,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.