Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Urgia și zorile

Urgia și zorile

Renee Ahdieh
  • 39,90 lei
Stoc epuizat

Wishlist

#1 Bestseller New York Times

,,O combinație fascinantă între Urzeala tronurilor

și O mie și una de nopți.” – Us Weekly

,,Cei care îndrăgesc personajele puternice și poveștile minunat reinterpretate vor adoră această carte.” – The Huffington post

,,Intrigă politică, revoltă mocnită, loialitate pusă sub semnul îndoielii, dragoste arzătoare și o boare de vraja – totul într-un deșert aspru și ostil –, iată ingredientele romanului de față, ingenios și frumos construit.” – Booklist

„O nestemată îmbătătoare și uluitoare. Nu trebuie să va mirați dacă paginile cărțîi va răpesc și va poartă în ținuturile nisipurilor aurii și calde, unde va veți trezi band vin cu mirodenii într-o curte pavată cu marmură rece… Va veți îndrăgosti, cum am făcut-o și eu.” – Marie Lu, autoarea seriei Legendă

,,O poveste fascinantă, învăluită în mister, dar mai presus de toate, una care va deveni ea însăși clasică.” – Voya

O viață curmată la fiecare răsărit de soare

Într-un ținut aflat sub domnia unui tânăr rege însetat de sânge, fiecare revărsat al zorilor sfâșie sufletul unei alte familii. Califul din Khorasan, un băiat de optsprezece ani, e un adevărat monstru. În fiecare noapte, Khalid cere mâna unei fete, că apoi, în fiecare dimineață, să curme viață noii lui mirese cu o frânghie de mătase. Când cea mai bună prietenă a Seherezadei îi cade victima lui Khalid, ea jură să se răzbune și, în ciuda vârstei ei fragede, de doar șaisprezece ani, se oferă să-i devină mireasă califului din Khorasan. Șeherezada este hotărâtă nu doar să rămână în viață, ci și să pună capăt, o dată pentru totdeauna, domniei despotice a lui Khalid.

Seară de seară, Șeherezada îl atrage în mrejele sale, tesand povești încântătoare, ce-o ajută să mai trăiască încă o zi, deși știe prea bine că următorul răsărit de soare ar putea fi ultimul. Dar lucrurile iau o întorsătură cu totul neașteptată: Khalid nu este nicidecum așa cum și l-a imaginat ea. „Monstrul” este doar un tânăr cu sufletul zdrobit de o suferință covârșitoare și îndelungată. Iar Șeherezada descoperă că, în pofida voinței sale, se îndrăgostește de el – inima ei o trădează. Dar Șeherezada înțelege, încetul cu încetul, că nimic nu este așa cum pare în palatul de marmură și piatră al califului. Este hotărâtă să descifreze tainele ce bântuie locul și, în ciuda iubirii ei, este pregătită să-i ia viață lui Khalid în schimbul celor curmate de el.

Oare dragostea va birui?

Inspirată de poveștile celor O mie și una de nopți, cartea de față este ea în sine o lectură fascinantă și grandioasă de la început până la sfârșit.

  • Autor: Renee Ahdieh
  • Editura EPICA
  • ISBN: 978-606-8754-08-6
  • Număr pagini: 416
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 13,7x20,3
  • Anul: 2016

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Urgia și zorile, Renee Ahdieh, Editura Epica, Epicawave

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Instalarea fricii

Instalarea fricii

Rui Zink


26,10 lei

Vinovatul Vol. 1

Vinovatul Vol. 1

Elena Cristina Militaru


35,00 lei

Alteță regală

Alteță regală

Thomas Mann


39,00 lei

Călătorie magică în Oraşul Stelelor

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.