Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Renee Ahdieh

Renee Ahdieh

Renée Ahdieh este o autoare american-coreeană, cea mai cunoscută pentru serialul său cel mai vândut din New York Times, The Wrath and the Dawn. Cărțile ei au fost traduse în multe limbi. A absolvit Universitatea din Carolina de Nord la Chapel Hill. 


Trandafirul și hangerul

Trandafirul și hangerul

Într-un tărâm aflat în pragul războiului, Şeherezada este smulsă din braţele iubitului ei soţ, califul din Khorasan. Cândva, îl considerase un monstru – un ucigaş fără inimă, ce curma viaţa soţiilor lui, răspândind pretutindeni în jur durere şi suferinţă – dar, pe când îi desluşeşte tainele, descoperă un om extraordinar şi o iubire căreia nu i se poate împotrivi. Cu toate acestea, un blestem ameninţă s-o despartă pentru totdeauna de Khalid.Acum, îşi regăseşte familia, care s-a adăpostit în deşert, unde forţe înspăimântătoare se adună împotriva lui Khalid – forţe hotărâte să-i distrugă imperiul sub comanda fostului iubit din copilărie al lui Şazi. Captivă între loialităţile pe care le nutreşte faţă de cei dragi, singurul lucru pe care Şazi poate să-l facă este să ia taurul de coarne. Folosind forţele magiei pe care le descoperă încetul cu încetul înlăuntrul ei, Şeherezada încearcă să pună capăt, o dată pentru totdeauna, cumplitului blestem şi ameninţărilor mocnite ale războiului. Dar ca să-şi ducă misiunea la bun sfârşit şi ca să rămână în viaţă, trebuie să fugă din mâinile propriilor duşmani.Saga încântătoare a Şeherezadei şi a lui Khalid, ce-a început cu Urgia şi zorile, îşi găseşte acum finalul odată cu aventurile lui Şazi, care face tot ce îi stă în putinţă să-şi croiască drum spre singura ei iubire adevărată. „O poveste de iubire palpitantă, o eroină aprigă şi curajoasă, loialităţi schimbătoare… Un roman presărat de meandre sfâşietoare şi tulburătoare.”-BOOKLIST..


39,90 lei

Urgia și zorile

Urgia și zorile

#1 Bestseller New York Times,,O combinație fascinantă între Urzeala tronurilorși O mie și una de nopți.” – Us Weekly,,Cei care îndrăgesc personajele puternice și poveștile minunat reinterpretate vor adoră această carte.” – The Huffington post,,Intrigă politică, revoltă mocnită, loialitate pusă sub semnul îndoielii, dragoste arzătoare și o boare de vraja – totul într-un deșert aspru și ostil –, iată ingredientele romanului de față, ingenios și frumos construit.” – Booklist„O nestemată îmbătătoare și uluitoare. Nu trebuie să va mirați dacă paginile cărțîi va răpesc și va poartă în ținuturile nisipurilor aurii și calde, unde va veți trezi band vin cu mirodenii într-o curte pavată cu marmură rece… Va veți îndrăgosti, cum am făcut-o și eu.” – Marie Lu, autoarea seriei Legendă,,O poveste fascinantă, învăluită în mister, dar mai presus de toate, una care va deveni ea însăși clasică.” – VoyaO viață curmată la fiecare răsărit de soareÎntr-un ținut aflat sub domnia unui tânăr rege însetat de sânge, fiecare revărsat al zorilor sfâșie sufletul unei alte familii. Califul din Khorasan, un băiat de optsprezece ani, e un adevărat monstru. În fiecare noapte, Khalid cere mâna unei fete, că apoi, în fiecare dimineață, să curme viață noii lui mirese cu o frânghie de mătase. Când cea mai bună prietenă a Seherezadei îi cade victima lui Khalid, ea jură să se răzbune și, în ciuda vârstei ei fragede, de doar șaisprezece ani, se oferă să-i devină mireasă califului din Khorasan. Șeherezada este hotărâtă nu doar să rămână în viață, ci și să pună capăt, o dată pentru totdeauna, domniei despotice a lui Khalid.Seară de seară, Șeherezada îl atrage în mrejele sale, tesand povești încântătoare, ce-o ajută să mai trăiască încă o zi, deși știe prea bine că următorul răsărit de soare ar putea fi ultimul. Dar lucrurile iau o întorsătură cu totul neașteptată: Khalid nu este nicidecum așa cum și l-a imaginat ea. „Monstrul” este doar un tânăr cu sufletul zdrobit de o suferință covârșitoare și îndelungată. Iar Șeherezada descoperă că, în pofida voinței sale, se îndrăgostește de el – inima ei o trădează. Dar Șeherezada înțelege, încetul cu încetul, că nimic nu este așa cum pare în palatul de marmură și piatră al califului. Este hotărâtă să descifreze tainele ce bântuie locul și, în ciuda iubirii ei, este pregătită să-i ia viață lui Khalid în schimbul celor curmate de el.Oare dragostea va birui?Inspirată de poveștile celor O mie și una de nopți, cartea de față este ea în sine o lectură fascinantă și grandioasă de la început până la sfârșit...


39,90 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.