Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Homeopatie în psihoterapie - remedii în terapia cognitiv-comportamentală

Homeopatie în psihoterapie - remedii în terapia cognitiv-comportamentală

Mirela Pop
  • 29,00 lei
Stoc epuizat

Wishlist

„Avem în față rezultatul efortului considerabil al Dr. Mirela Pop de a elabora într-o formă cât mai clarificatoare cu putință bazele teoretice ale unei noi abordări: "psihoterapia cognitiv-homeopatică" – născută prin asocierea psihoterapiei și a homeopatiei. Autoarea a reușit, în această carte, o sinteză remarcabilă a ideilor și a cunoștințelor amănunțite din domeniul psihoterapiei pe care le deține, plecând de la câteva întrebări fundamentele, cum ar fi "ce este omul?", "care este scopul nostru aici?" etc. Răspunsul la aceste întrebări ne conduce la enunțarea unor principii generale de funcționare a psihicului uman și, în principal, a aspectelor cognitive care influențează sănătatea noastră fizică și psihică. Concluzia care rămâne este aceea că gândurile noastre sunt în mare măsură responsabile de suferință noastră fizică, iar pentru un trup sănătos avem nevoie să gândim sănătos.” (Gabriela Deniz)

„Volumul de față este o călătorie captivantă prin sufletul omenesc. O carte cu totul nouă și originală, scopul ei fiind acela de a te face să gândești despre ține și despre metodele pe care le poți utiliza în vederea combaterii gândurilor disfuncționale, sentimentelor negative și comportamentelor dezadaptative. Din această perspectiva, "medicamentele pentru suflet" (astfel și-a intitulat inițial autoarea lucrarea), respectiv remediile homeopate prescrise în cadrul psihoterapiei cognitive, sunt menite să ne restabilească mult dorită stare de sănătate fizică și psihică...

Avem în față un manual valoros de interpretare a simptomelor noastre fizice și psihice. Un manual de care avem cu toții nevoie, fie atunci când ne găsim într-o stare bună de sănătate, pentru a ști cum să o menținem, fie atunci când ne confruntăm cu o suferință pe care dorim să o tratăm.”

  • Autor: Mirela Pop
  • Editura HERALD
  • ISBN: 5948417220367
  • Număr pagini: 304
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 13x20
  • Anul: 2015

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Homeopatie în psihoterapie, remedii în terapia cognitiv-comportamentală, Mirela Pop, Editura Herald, Reducere, Carte, Autor, Online, Sănătate, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Ceaiuri din plante medicinale

Ceaiuri din plante medicinale

Gheorghe Mohan


19,90 lei

Simplissime. Cea mai simplă carte de Yoga din lume
Puterea vindecătoare a apei

Puterea vindecătoare a apei

Fereydoon Batmanghelidj


37,90 lei

Împăratul tuturor bolilor. O biografie a cancerului
Descoperă-te

Descoperă-te

Andreea Raicu


80,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.