Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Mirela Pop

Mirela Pop

Mirela Pop este medic primar de recuperare medicală, medic homeopat și psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală. De asemenea, ține cursuri în cadrul formării psihoterapeutilor de orientare cognitiv-comportamentală. Atât în experiență să clinică, dar și în articole și lucrări de specialitate (Abordarea homeopatică a convingerilor disfuncționale - 2011), promovează o abordare bazată pe echilibrul fin dintre corp și psihic.Homeopatie în psihoterapie - remedii în terapia cognitiv-comportamentală

Homeopatie în psihoterapie - remedii în terapia cognitiv-comportamentală

„Avem în față rezultatul efortului considerabil al Dr. Mirela Pop de a elabora într-o formă cât mai clarificatoare cu putință bazele teoretice ale unei noi abordări: "psihoterapia cognitiv-homeopatică" – născută prin asocierea psihoterapiei și a homeopatiei. Autoarea a reușit, în această carte, o sinteză remarcabilă a ideilor și a cunoștințelor amănunțite din domeniul psihoterapiei pe care le deține, plecând de la câteva întrebări fundamentele, cum ar fi "ce este omul?", "care este scopul nostru aici?" etc. Răspunsul la aceste întrebări ne conduce la enunțarea unor principii generale de funcționare a psihicului uman și, în principal, a aspectelor cognitive care influențează sănătatea noastră fizică și psihică. Concluzia care rămâne este aceea că gândurile noastre sunt în mare măsură responsabile de suferință noastră fizică, iar pentru un trup sănătos avem nevoie să gândim sănătos.” (Gabriela Deniz)„Volumul de față este o călătorie captivantă prin sufletul omenesc. O carte cu totul nouă și originală, scopul ei fiind acela de a te face să gândești despre ține și despre metodele pe care le poți utiliza în vederea combaterii gândurilor disfuncționale, sentimentelor negative și comportamentelor dezadaptative. Din această perspectiva, "medicamentele pentru suflet" (astfel și-a intitulat inițial autoarea lucrarea), respectiv remediile homeopate prescrise în cadrul psihoterapiei cognitive, sunt menite să ne restabilească mult dorită stare de sănătate fizică și psihică...Avem în față un manual valoros de interpretare a simptomelor noastre fizice și psihice. Un manual de care avem cu toții nevoie, fie atunci când ne găsim într-o stare bună de sănătate, pentru a ști cum să o menținem, fie atunci când ne confruntăm cu o suferință pe care dorim să o tratăm.”..


29,00 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.