Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Aleargă ca să trăieşti. Bucuria şi starea de bine prin mişcare

Aleargă ca să trăieşti. Bucuria şi starea de bine prin mişcare

Mark Cucuzzella
  • 39,90 lei
În stoc

Wishlist

Ce spun alergătorii despre cartea Aleargă ca să trăieşti:

„Cei cărora le place să alerge nu vor mai vrea să lase din mână această carte.” (Rod Dixon, medaliat la Jocurile Olimpice şi câştigător al Maratonului de la New York)

„Principiile subliniate în această lucrare sunt transformaţionale. Nu doar că am început să alerg mai repede şi mai bine, dar am fost capabil să termin şi cel de-al treilea maraton fără să am dureri. Cel mai important este faptul că am simţit bucuria de a alerga, iar aceasta este bucuria pe care orice persoană care aleargă – fie în jurul blocului, fie o sută de kilometri – ar trebui să aibă şansa de a o trăi.” (Mike Plunkett, jurnalist la The Washington Post)

„Dr. Cucuzzella este cel mai complex alergător pe care îl cunosc. A studiat fiecare aspect referitor la alergat, de la performanţa superioară la prevenirea accidentărilor şi sănătatea optimă. Cel mai important: obiectivul său este să îmbunătăţească forma fizică şi starea de bine ale tuturor persoanelor, de la neiniţiaţi la începători şi veterani, care mai au de învăţat trucuri noi.” (Amby Burfoot, câştigător al Maratonului de la Boston şi autor al lucrării The Runner's Guide to the Meaning of Life)

„Dr. Mark Cucuzzella înţelege fiziologia complexă care stă în spatele alergatului... Mă aştept ca lucrarea Aleargă ca să trăieşti să devină una dintre principalele cărţi despre alergat din timpurile noastre şi să servească drept ghid pentru toate cate­goriile de alergători.” (Brian Metzler, fondator şi editor al revistei Trail Runner, coautor al lucrărilor Natural Running şi Run Like a Champion)


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Aleargă ca să trăieşti, Bucuria şi starea de bine prin mişcare, Mark Cucuzzella, Editura Niculescu, Reducere, Carte, Autor, Online, Sport, Sănătate, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Eliberarea de stres la bărbați
Sarea. Mit și realitate

Sarea. Mit și realitate

James DiNicolantonio


35,00 lei

Tiroida și glandele suprarenale
Enciclopedia medicală a familiei

Enciclopedia medicală a familiei

Peter Abrahams


84,90 lei

Studiul China

Studiul China

Thomas M. Campbell II
T. Colin Campbell, dr.


50,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.