Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Tiroida și glandele suprarenale

Tiroida și glandele suprarenale

Aviva Romm
  • 45,00 lei
În stoc

Wishlist

4 saptamani pentru echilibrarea metabolismului și activității hormonale

Cea mai bine vândută carte despre tiroidă pe amazon.com

„Am ajutat mii de femei să-şi transforme sănătatea şi viaţa şi mi-ar plăcea să te ajut şi pe tine.” (Aviva Romm)

Suferi de oboseală sau confuzie mentală, ai senzația că ești copleșită, că nu dormi bine, că ești dezechilibrată hormonal sau că nu poți scăpa de kilogramele în plus? Ai fost diagnosticată cu o boală autoimună? Pentru prea multe femei răspunsul este da. În plus, cele mai multe astfel de simptome și tulburări nu sunt tratate niciodată, problemele devenind cronice. Motivul? Medicina convențională fie le ignoră, fie oferă remedii farmaceutice rapide, care nu țin cont de cauzele reale.

Având la bază descoperiri științifice inovatoare și o practică clinică prin care a ajutat zeci de mii de femei, acest program holist de patru săptămâni întărește și echilibrează mai multe sisteme din organism, printre cele mai importante fiind tiroida și glandele suprarenale.

Cartea aceasta îți va arăta cum să-ți transformi alimentația și stilul de viață prin schimbări simple, eficiente și durabile astfel încât să scapi de surplusul toxic care îți afectează organismul și să poți duce o viață sănătoasă și plină de energie.

„O lucrare excepțională care îmbină știința, compasiunea și competența clinică. Dacă ești una dintre milioanele de femei care s-au săturat să mai fie bolnave și obosite, cartea aceasta e pentru tine. Dacă ai fost diagnosticată cu oboseală suprarenală, hipertiroidie sau tiroidită autoimună, cartea aceasta e pentru tine. Urmează programul și recapătă-ți pofta de viață.” (Dr. Christiane Northrup, autoarea cărții Women’s Body, Women’s Wisdom)

„Tratamentele farmaceutice pentru problemele tiroidei și glandelor suprarenale oferă rezolvări de scurtă durată, concentrate pe simptome. Din fericire, dr. Romm ne arată că alegerile legate de stilul de viață încorporate într-un program coerent și cuprinzător pot soluționa ceea ce se află la baza acestor probleme, netezind calea spre o ameliorare radicală și recăpătarea sănătății.” (Dr. David Perlmutter, autorul bestsellerului Grain Brain)

„Inițial, înainte de a fi diagnosticată cu hipertiroidie, doctorul m-a trimis la plimbare spunându-mi că sunt doar stresată. Dr. Romm este un medic excepțional și o voce a speranței pentru noi, femeile pe care medicina convențională nu le aude.” (Dr. Amy Myers, autoarea cărților The Thyroid Connection și The Autoimmune Solution)Etichete: Alexandria Librării, Tiroida, glandele suprarenale, Aviva Romm, Editura Lifestyle, Citește sănătos

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Diabetul Zaharat. Ghid practic

Diabetul Zaharat. Ghid practic

Rodica Perciun


21,00 lei

Exerciții chinezești de vindecare

Exerciții chinezești de vindecare

Steven Cardoza


45,00 lei

Zahărul în boxa acuzaților

Zahărul în boxa acuzaților

Gary Taubes


35,00 lei

Studiul China

Studiul China

Thomas M. Campbell II
T. Colin Campbell, dr.


50,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.