Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
  • Bacalaureat 2019 - Istorie

Bacalaureat 2019 - Istorie

Marilena Bercea Mirela Chioveanu Mihai Manea Mirela Popescu
  • 29,90 lei

Wishlist

Lucrarea de față – care îşi propune să fie un instrument de lucru util şi accesibil – se adresează atât elevilor care susţin examenul de bacalaureat, proba de istorie, cât şi cadrelor didactice.

• Sintezele, alcătuite conform programei de bacalaureat, au fost concepute pe baza competențelor specifice şi a cerințelor de evaluare generale ale Centrului Național de Evaluare şi Examinare.

• Modelele de subiecte realizate pe fiecare temă din programa de bacalaureat reprezintă o noutate în peisajul lucrărilor de acest gen. Modelele pot fi asamblate, în teste, de fiecare profesor, la clasă, în funcție de nivelul de cunoaştere al elevilor şi de materia parcursă.

• Sugestiile de rezolvare le explică elevilor modul în care pot fi abordate temele din programa de bacalaureat, ajutând, implicit, la învățarea coerentă şi logică a materiei de examen. 

Lucrarea poate fi utilizată pentru pregătirea examenului de bacalaureat, fiind alcătuită în conformitate cu programa de examen.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Bacalaureat, 2019, Istorie, Marilena Bercea, Mirela Chioveanu, Mihai Manea, Mirela Popescu, Editura Corint, Reducere, Carte, Autor, Online, BAC, Examen, Școală, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.