Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Reţete vegane fără foc

Reţete vegane fără foc

Ligia Pop
  • 49,00 lei
În stoc

Wishlist

Cartea de faţă este o reeditare a bestsellerului apărut anterior în 2010 şi 2012, cuprinzând 101 de reţete. Autoarea a publicat şi alte patru cărţi: Jurnal de sarcină (2014), Germeni şi vlăstari: surse de sănătate şi energie (2011, 2013), Deserturi pentru părinţi şi copii sănătoşi (2011, 2014) şi Paşi în lumea muzicii (2007). 

Chiar dacă petrece mult timp împreună cu bebeluşul, Ligia Pop nu şi-a uitat vechile pasiuni. În continuare, activează ca raw food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo, un eveniment naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online („Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“). A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef.

Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi şi e profesoară de pian. Pentru mai multe detalii despre autoare, vizitaţi website-ul ei oficial: ligiapop.com.

Ligia Pop continuă să creeze reţete minunate. Acum, mai mult ca oricând, după ce a devenit mama unei fetiţe superbe, încearcă ingrediente noi şi combinaţii neaşteptate, folosind metode de preparare nonconformiste. 

De-a lungul mai multor ani, ea a experimentat reţete — pe care le-a adunat într-o carte, din dorinţa de a le dezvălui şi altora deliciile acestui fel de alimentaţie, numit frumos: raw food. Cartea nu le este dedicată doar celor care vor să elimine din hrana lor produsele de origine animală sau numai celor care intenţionează să pregătească în totalitate meniuri vegane crude. De aceste reţete se pot bucura toţi cei care doresc un stil de alimentaţie mai sănătos. Ligia Pop transmite mai departe sfatul lui Hipocrate: „Hrana să vă fie medicament.”


  • Autor: Ligia Pop
  • Editura CURTEA VECHE
  • ISBN: 9786065888562
  • Număr pagini: 256
  • Ediție: VI
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 18,6x24,4
  • Anul: 2016

Etichete: Alexandria Librării, Reţete vegane fără foc, Ligia Pop, Editura Curtea Veche, Să fii sănătos

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Istoria şi arta ceaiului

Istoria şi arta ceaiului

Laura C. Martin


39,90 lei

Reţete vegetariene

Reţete vegetariene

Chuck Williams


75,00 lei

Rețete vegane

Rețete vegane

Cinzia Trenchi


69,00 lei

Detox

Detox

Cinzia Trenchi


69,00 lei

Fără gluten

Fără gluten

Maurizio Cusani
Cinzia Trenchi


69,00 lei

Bucătărie vegetariană
Rețete pentru copii

Rețete pentru copii

Larousse


43,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.