Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Ligia Pop

Ligia Pop

Ligia Pop este liderul documentat în materie de alimentație sănătoasă și raw food din România. Fiind mereu preocupată de o viață sănătoasă și nutriție, pe parcusul a 15 ani a aprofundat acest subiect prin studierea informațiilor oferite de personalități internaționale, profesori, doctori și academicieni în domeniu. Începând din anul 2008 și-a urmat chemarea și s-a reprofilat pe promovarea intensă a unui stil de viață sănătos, devenind raw food chef și urmând mai intens specializarea în nutriție. Din anul 2009, a promovat acest stil de viață prin publicarea de articole pe acest website, prin apariții în mass-media, prin prezentări de sănătate și participarea la evenimente naționale.


Diversificarea raw și vegană

Diversificarea raw și vegană

La 35 de ani, Ligia Pop este autoarea a șase cărți: Pași în lumea muzicii, Rețete vegane fără foc (laureată a Gourmand World Cookbook Awards), Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie, Deserturi pentru părinți și copii sănătoși, Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă și Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere naturală și un bebe sănătos.Activează ca raw food chef (maestru bucătar specializat în hrana fără foc), e consultant în nutriție, susține demonstrații culinare și organizează anual la București Raw Generation Expo, care promovează pe plan național un stil de viață sănătos. Este gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“. A câștigat, alături de alți 15 bucătari din lume, titlul mondial YouTube Next Chef. Licențiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iași, Ligia Pop e profesoară de pian.Întrucât una dintre etapele delicate din viața tinerilor părinți o constituie diversificarea hranei bebelușului, cartea îi ghidează competent asupra celor mai potriviți pași de urmat, cunoștințele autoarei fiind dublate de experiența sa nemijlocită.Pe lângă numeroase sfaturi, cele 165 de savuroase rețete raw și vegane gătite, destinate nu doar copiilor, ci întregii familii, reprezintă o excelentă bază de pornire pentru crearea unor obiceiuri alimentare sănătoase ale micul vostru odor, ce-i vor asigura un start în viață plin de vigoare, elan și bună dispoziție...


5700 lei

În stoc
Jurnalul unei mame. Ghid pentru creșterea copiilor până la 3 ani

Jurnalul unei mame. Ghid pentru creșterea copiilor până la 3 ani

Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional. Consultant în nutriție raw și maestru bucătar în alimentația fără foc, a publicat până în prezent opt cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapă națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie; Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o naștere fără frică și un bebe sănătos; Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși; Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari; Un ghid al detoxifierii în 15 zile, plus cartea de față.Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează anual, în toată țară, ediții ale Raw Generation Conference, evenimente promovând un stil de viață sănătos și echilibrat, fiind totodată gazdă show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorba cu Ligia“.Pentru mai multe detalii, vizitați: ligiapop.comÎmpărtășind experiențe, impresii și întâmplări ale autoarei alături de încântătoarea să fetiță, volumul se dorește un cuprinzător ghid destinat proaspetelor mame, cărora le oferă o gama largă de sfaturi utile pentru creșterea, de la naștere și până la 3 ani, a unui copilaș împlinit.A fi mama înseamnă să îți asculți instinctele și inima – iar dacă vei adaugă la bagajul propriu de cunoștințe îndrumările detaliate din carte, ce se bazează pe principii moderne aplicate cu discernământ,în căminul tău vor domni echilibrul, bunăstarea și armonia sufletească...


8500 lei

În stoc
Reţete vegane fără foc

Reţete vegane fără foc

Cartea de faţă este o reeditare a bestsellerului apărut anterior în 2010 şi 2012, cuprinzând 101 de reţete. Autoarea a publicat şi alte patru cărţi: Jurnal de sarcină (2014), Germeni şi vlăstari: surse de sănătate şi energie (2011, 2013), Deserturi pentru părinţi şi copii sănătoşi (2011, 2014) şi Paşi în lumea muzicii (2007). Chiar dacă petrece mult timp împreună cu bebeluşul, Ligia Pop nu şi-a uitat vechile pasiuni. În continuare, activează ca raw food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo, un eveniment naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online („Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“). A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef.Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi şi e profesoară de pian. Pentru mai multe detalii despre autoare, vizitaţi website-ul ei oficial: ligiapop.com.Ligia Pop continuă să creeze reţete minunate. Acum, mai mult ca oricând, după ce a devenit mama unei fetiţe superbe, încearcă ingrediente noi şi combinaţii neaşteptate, folosind metode de preparare nonconformiste. De-a lungul mai multor ani, ea a experimentat reţete — pe care le-a adunat într-o carte, din dorinţa de a le dezvălui şi altora deliciile acestui fel de alimentaţie, numit frumos: raw food. Cartea nu le este dedicată doar celor care vor să elimine din hrana lor produsele de origine animală sau numai celor care intenţionează să pregătească în totalitate meniuri vegane crude. De aceste reţete se pot bucura toţi cei care doresc un stil de alimentaţie mai sănătos. Ligia Pop transmite mai departe sfatul lui Hipocrate: „Hrana să vă fie medicament.”..


4900 lei

În stoc
? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă