Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
De la 100 la 50 de kilograme: Vreau, pot, fac, pentru că merit!

De la 100 la 50 de kilograme: Vreau, pot, fac, pentru că merit!

Irina Reisler
  • 49,00 lei
În stoc

Wishlist

„Să scrii despre tine este unul dintre cele mai complicate și solicitante exerciții literare.

Ficțiunea te îndeamnă la reverie, nonficțiunea te pune să așterni realitatea, însă confesiunea te trimite la autoexaminare, la autoreflecție. Tocmai de aceea știu că această carte va fi lectura-companion a multor cititori și cititoare. Pentru că e scoasă din suflet, pentru că vine după doi ani de la întrebarea „Irina, nu facem o carte din povestea ta?" și pentru că apare când îi era menit să apară. Pentru Irina cea care nu se lasă până nu reușește ce-și propune, scrierea acestei cărți a fost o încercare. O revizitare a unui trecut bogat în emoții, decizii, sacrificii și realizări. O pildă și un îndemn pentru cei care ar vrea, dar încă nu pot să ia o hotărâre care să le schimbe viața.

Eu nu mai cunosc pe nimeni ca Irina: să slăbești de la 100 la 50 de kilograme înseamnă, înainte de toate, un efort imens de voință și determinare. Și după ce ți-ai atins obiectivul, să îți dedici o mare parte din timp ajutând necunoscuți sa învețe principiile alimentației sănătoase înseamnă să ai vocația empatiei și a bunătății. Nu exagerez când spun că sunt mii de persoane care trăiesc mai sănătos datorită sfaturilor ei.

Cartea aceasta este și o privire în sufletul Irinei, o dezvăluire a pasiunilor ei. Știați că scrie poezii? Știați că din mâinile ei ies niște bijuterii absolut fabuloase, fiecare cu povestea sa?

Irina Reisler n-o să se oprească niciodată din iubit oamenii și din a întinde o mână de ajutor oricui are nevoie. Nu cere în schimb decât sinceritate – dacă vrei să te ajute să trăiești sănătos, trebuie să ai un dialog onest cu tine. Și iubire de viață: să reînveți să te iubești și să îți spui: „Vreau, pot, fac, pentru că merit!"

Veți găsi în acest volum nu doar povestea drumului parcurs de Irina Reisler către un stil de viață sănătos, ci și sfaturi care să vă ușureze călătoria spre o viață mai bună. Poeziile și gândurile sale vă vor fi surse de inspirație sau de meditație în orice moment.

Cu peste 100 de imagini alese de autoare, cartea aceasta este și o incursiune în spațiul intim și pasiunile Irinei.” (Virginia Lupulescu)


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, De la 100 la 50 de kilograme, Vreau, pot, fac, pentru că merit, Irina Reisler, Editura Lifestyle, În Afara Colecţiilor, Reducere, Carte, Autor, Online, Sănătate, Diete, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Comand la fel

Comand la fel

Rebecca Harrington


29,90 lei

Hai să trăim mult și bine!

Hai să trăim mult și bine!

Adrian Stănescu


28,00 lei

Homo carnivorus. Impactul alimentației pe bază de carne

Homo carnivorus. Impactul alimentației pe bază de carne

Michel Leboeuf
Michel Quintin


23,00 lei

Supercombustibil

Supercombustibil

Joseph Mercola
James DiNicolantonio


32,00 lei

Viitorul Homeopatiei

Viitorul Homeopatiei

Christian Boiron


18,40 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.