Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Viitorul Homeopatiei

Viitorul Homeopatiei

Christian Boiron
  • 18,40 lei
În stoc

Wishlist

Homeopatia reprezintă astăzi peste 150 000 de medici practicanți și 450 de milioane de persoane care apelează la aceasta pe plan mondial – dintre care, în Franța, o treime din populație. Homeopatia este o realitate medicală și socială internaționala, Franța fiind lider științific, medical, economic și normativ în domeniu. Un domeniu ce, în ciuda unor asemenea statistici, stârnește periodic tot felul de polemici medicale și științifice, constituind totodată obiectul unor veritabile dispute politice și bugetare în planul securității sociale. Respinsă de o mare parte a publicului și de numeroși medici, homeopatia rămâne absentă din universul spitalicesc și universitar, iar modul său de acțiune, încă neclarificat.

Deci, care este viitorul ei? Destinul ei? Christian Boiron, președinte al laboratorului homeopatic numărul unu mondial, susține ideea integrării depline a homeopatiei în sânul medicinei, în toate dimensiunile sale: stiințifică, spitalicească, universitară, ca fiind calea cea mai probabilă și mai pertinentă. Și asta, pentru a-i da bolnavului șanse cît mai mari de vindecare. Iată cum descrie el calea pe care trebuie s-o urmeze homeopatia: „Am suficientă încredere în înțeresul actual stârnit de homeopatie și în potențialul ei pentru a îndrăzni să-i scot în evidență slăbiciunile și limitele. Exact ca și în cazul alopatiei, este necesar ca ea să fie evaluată în permanență, repusă neîncetat în discuție și dezvoltată, ca să dea rezultate și mai bune în tratarea bolnavilor și bolilor.“

  • Autor: Christian Boiron
  • Editura HUMANITAS
  • ISBN: 9789735029142
  • Număr pagini: 128
  • Ediție: I
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 13x20
  • Anul: 2011

Etichete: Librării, Alexandria Librării, Viitorul Homeopatiei, Christian Boiron, Editura Humanitas, Practic, Carte, Reducere, Autor, Online, Medicină alternativă, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Totul despre ce mâncăm

Totul despre ce mâncăm

Există diete perfecte? Trebuie să bem opt pahare de apă pe zi? Ce este glutenul și de ce îl evită at..


99,90 lei

Sănătatea are Gust. Ghid de slăbit
Tratamente naturiste în bolile femeilor

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.