Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
101 tehnici favorite ale terapiei prin joc

101 tehnici favorite ale terapiei prin joc

Heidi Kaduson Charles Schaefer
  • 6900 lei
În stoc

Wishlist
Pornind de la tendința naturală a copilului de a imagina roluri și de a construi povești relevante pentru viață să interioară, terapia prin joc este larg folosită în abordarea problemelor psihice ale copiilor și adolescenților. Cele 101 tehnici prezentate în acest volum oferă psihologilor, educatorilor, dar și părinților și pediatrilor un instrument eficient și neintruziv pentru a-i ajută pe cei mici să-și verbalizeze emoțiile, să-și gestioneze furia, să facă față pierderilor și doliului, dar și să vindece vechi răni, cum sunt cele pricinuite de abuzuri și traume. Cartea include contribuțiile unor autorități mondiale în terapia prin joc, cu orientări variate, de la psihodinamică la cognitiv-comportamentală. De asemenea, diversele tehnici, utile atât în evaluare, dar și în cură, sunt grupate în șapte secțiuni: de la povești vindecătoare și arte plastice la jocuri de grup și marionete. 
Copiii pot spune cu ușurință cum se simt câtă vreme este „doar în glumă" sau doar „în joacă". Mulți copii se simt foarte confortabil și mai puțin amenințați când răspund la întrebări într un format de joc, datorită distanțării pe care o simt față de realitate.
Heidi Gerard Kaduson
Piesele geometrice ale jocurilor de construit oferă infinite posibilități:
zgârie-nori, grădini zoologice, autostrăzi, aeroporturi, poduri, castele sau case ale dinozaurilor. Toate acestea asigura copiilor un sentiment real de împlinire, care le optimizează imaginea de sine și le satisface impulsul de stăpânire a mediului.
Charles E. Schaefer

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, 101 tehnici favorite ale terapiei prin joc, Heidi Kaduson, Charles Schaefer, Editura TREI, Psihologia pentru toți, Carte, Reducere, Autor, Online, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


12 Reguli de viață. Un antidot la haosul din jurul nostru
3 Minute de meditație

3 Minute de meditație

Christophe Andre


3500 lei

Abordări psihodinamice ale schimbării comportamentale
Psihicul politic

Psihicul politic

Andrew Samuels


5500 lei

Expresia psihopatologică în pictură

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.