Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
  • Foc și sânge

Foc și sânge

George R. R. Martin
  • 124,00 lei

Wishlist

TRANSPORT GRATUIT: FOC2019

Cu sute de ani înainte de Urzeala Tronurilor, Casă Targaryen – singură familie de stăpâni ai dragonilor care supraviețuiește decăderii Valyriei, se stabilește la Piatră Dragonului. Această va fi povestea generațiilor de conducători care, începând cu legendarul Aegon Cuceritorul, se lupta pentru a păstra Tronul de Fier, până la rebeliunea care aproape i-a distrus.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la Dansul Dragonilor? Care au fost crimele oribile ale lui Maegor? Cum era Westeros când dragonii făceau legea din ceruri? Cum era Valyria după dezastrul care a lovit-o?

La acestea și multe alte întrebări răspunde cronică unui maester al Citadelei, completând istoria tulburătoare și pasionantă a Targaryenilor.

Ilustrațiile lui Doug Wheatley completează tabloul în două părți a istoriei sângeroase a celei mai cunoscute dinastii din Westeros.

„O capodoperă de istorie ficțională!” (Sunday Times)

„O țesătură fascinantă de războaie, căsnicii, morți, dragoni și politică, care au aerul unei istorii adevărate mai mult decât al unei lumi fantasy. O capodoperă de construcție a unei lumi fictionale.” (Booklist)Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Foc și sânge, George R. R. Martin, Editura Nemira, Armada, Reducere, Carte, Autor, Online, Roman, Beletristică, Dragoni, Urzeala tronurilor, Casa Targaryen, Tronul de Fier, Game of Thrones, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.