Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Codul greutății corporale. Carte de bucate

Codul greutății corporale. Carte de bucate

Jason Fung
  • 35,00 lei
În stoc

Wishlist
Dr. Jason Fung este un expert mondial în obezitate şi post terapeutic. În cartea sa revoluționară Codul greutăţii corporale, ne invită să ne luăm sănătatea în propriile mâini și să regândim modul de a ne alimenta, printr‑un demers în cinci etape simple (de exemplu, reducerea consumului de zahăr) și practicarea postului intermitent, esențială pentru lupta împotriva rezistenței la insulină. „Dr. Jason Fung este cel care a inventat postul intermitent.“ The Daily Mail Volumul de față, o completare naturală a Codului greutății corporale, face și mai ușor de urmat sfaturile doctorului Fung despre ce trebuie și ce nu trebuie să mâncăm. Prin cele 100 de rețete simple și hrănitoare din interior, este un instrument indispensabil pentru toți cei care vor să-și scadă nivelul insulinei din corp, să-și controleze diabetul de tip 2 sau, pur și simplu, să ducă o viață mai lungă și mai sănătoasă. Mai mult decât o carte de bucate, cuprinde și:  O trecere în revistă a științei care stă în spatele luării în greutate  Un ghid de aprovizionare a cămării cu ingrediente adecvate  Sfaturi utile despre postul intermitent  Planuri de alimentație pentru 7 zile, în completarea postu
  • Autor: Jason Fung
  • Editura PARALELA 45
  • ISBN: 978-973-47-3345-3
  • Număr pagini: 232
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 14,5x20,5
  • Anul: 2021

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Codul greutății corporale, Carte de bucate, Jason Fung, Editura Paralela 45

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.