Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Jason Fung

Jason Fung

Jason Fung a absolvit Facultatea de Medicină a Universității din Toronto și a urmat un program de specializare în nefrologie la Universitatea din California, Los Angeles, la spitalul Cedars-Sinai. Din 2001 s-a alăturat echipei medicale de la Scarborough General Hospital, unde lucrează și astăzi. Este fondatorul Programului de Management Intensiv al Regimului Alimentar și autorul bestsellerului internațional Codul greutății corporale.


Codul diabetului. Cum prevenim sau vindecăm diabetul de tip 2

Codul diabetului. Cum prevenim sau vindecăm diabetul de tip 2

În 2016, doctorul Jason Fung a publicat Codul greutății corporale, o carte care a schimbat modul în care este privită obezitatea de către medici și pacienți deopotrivă. De această dată renumitul autor se apleacă asupra unei alte probleme omniprezente în lumea de azi: diabetul de tip 2, o afecțiune privită de către medici, dieteticieni și chiar diabetologi ca „boală cronică, progresivă și nevindecabilă“ – o condamnare pe viață, fără posibilitate de scăpare. Cu un discurs clar și convingător pentru medici și pacienți deopotrivă, Jason Fung prezintă o perspectivă mult mai realistă asupra acestei boli și, mai ales, explică toți pașii care trebuie făcuți pentru prevenire sau vindecare.„Dr. Fung vă învață tot ce trebuie să știți despre felul în care se poate vindeca diabetul de tip 2. Această carte poate schimba lumea.” (Dr. Andreas Eenfeldt, autor al cărții Low Carb, High Fat Food Revolution)„Codul diabetului ar trebui să fie în biblioteca oricărui medic și a oricărui pacient care se luptă cu controlul glicemiei.” (Dr. Carrie Diulus, Director medical la Crystal Clinic Spine Wellness Center)„Bazându-se pe date științifice solide, Jason Fung trage un semnal de alarmă privitor la felul în care privim și tratăm diabetul. Codul Diabetului este o lectură esențială.” (Dr. Benjamin Birkman, Profesor asociat de fiziologie, Universitatea Brigham Young)..


38,00 lei

? Cauți o carte și nu o găsești pe site?

Alexandria îți recomandă


Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.