Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Străzi întunecate (antologie de urban fantasy, vol. 2)

Străzi întunecate (antologie de urban fantasy, vol. 2)

Gardner Dozois George R. R. Martin
  • 36,90 lei
În stoc

Wishlist

Detectivii din marile orașe trebuie să se deprindă cu situațiile în care se confruntă cu ucigași, toxicomani și tarfe. Dar, categoric, când ai de-a face cu demoni, ștacheta se ridică. Însă nu numai demonii, ci și șerpii pot ucide și nu te poți apară de ei decât atunci când descoperi amenințarea, ceea ce descoperă și Decius Caecilius, unul dintre personajele din volum. Lordul John, un alt personaj, se confruntă cu o revoltă a sclavilor din Jamaica, sumbră insula paradiziacă, unde se întâlnește cu zombi, canibali și alte creaturi ucigașe. Și nici umbră lui Sherlock Holmes, nici mitul dublului nu lipsesc din această antologie de proză scurtă aleasă de maeștrii George R.R. Martin și Gardner Dozois.

„Câțiva autori de top din genul urban fantasy (Charlaine Harris, Patricia Briggs) stau alături de unii dintre cei mai buni autori de suspans istoric din zilele noastre (Laurie R. King, Steven Saylor) în această antologie excelență, care cuprinde 16 povestiri originale.” (Publishers Weekly)


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Străzi întunecate, antologie de urban fantasy, Gardner Dozois, George R. R. Martin, Editura Nemira, Nautilus, Reducere, Carte, Autor, Online, Roman, Beletristică, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.