Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Străzi întunecate (antologie de urban fantasy, vol. 1)

Străzi întunecate (antologie de urban fantasy, vol. 1)

Gardner Dozois George R. R. Martin
  • 38,50 lei
În stoc

Wishlist

Cu Dahlia, femeia-vampir, facem cunoștință la un ospăț ținut în cinstea creaturilor nopții. Cu anumite farmece periculoase pătrundem în „locuri unde nimeni n-ar trebui să se aventureze“. Detectivul John Taylor, obișnuit cu fantomele, are de rezolvat cel mai straniu caz: o vrăjitoare și-a pierdut inima și o vrea înapoi. Iar un vânător de stafii descoperă că unele năluci sunt mai greu de vânat decât altele... În aceste Străzi Întunecate, enigmele, primejdiile și amenințările pândesc la fiecare pagină. George R.R. Martin și Gardner Dozois au realizat o antologie de citit pe nerăsuflate, care a cucerit milioane de cititori.

„Fie că eșți un fan al romanului polițist, al genului urban fantasy, al horrorului sau al SF-ului, ar trebui să găsești în aceste pagini câțiva dintre scriitorii tăi preferați... și alți scriitori de care n-ai auzit, dar care credem că-ti vor plăcea cel puțin la fel de mult. Vino, așadar, pe aceste străzi întunecate alături de noi și hai să vedem unde vom ajunge.” (George R. R. Martin)


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Străzi întunecate, antologie de urban fantasy, Gardner Dozois, George R. R. Martin, Editura Nemira, Nautilus, Reducere, Carte, Autor, Online, Roman, Beletristică, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.