Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Femei periculoase, vol. 2

Femei periculoase, vol. 2

Gardner Dozois George R. R. Martin
  • 49,99 lei
În stoc

Wishlist

America devastată. Un viitor incert. O întrebare: Într-o lume dominată de instinctul sălbatic de supraviețuire, mai există loc pentru frumusețe? Și, dacă ai găși-o, ai ucide pentru ea?

„Dansul dragonilor“, lupta crâncenă pentru Tronul de Fier din Westeros. Violență și sete de sânge. George R.R. Martin a scris o „cronică a cauzelor, originilor, luptelor și tradarilor din cel mai sângeros conflict din istorie“.

Iată prima și ultima povestire din Femei periculoase, volumul al ÎI-lea. Între ele, cititorii vor descoperi câteva invitații în alte universuri irezistibile, în care se vor întâlni cu jocuri pe viață și pe moarte, creaturi misterioase, ființe supraomenești și spații înșelătoare. Antologia realizată de George R.R. Martin și Gardner Dozois cucerește fără greș până la ultim pagină. 


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Femei periculoase, Gardner Dozois, George R. R. Martin, Editura Nemira, Nautilus, Reducere, Carte, Autor, Online, Roman, Beletristică, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.