Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Femei periculoase, vol. 1

Femei periculoase, vol. 1

Gardner Dozois George R. R. Martin
  • 49,99 lei
În stoc

Wishlist

Războinice care manevrează cu măiestrie sabia, femei pilot, femei din spațiu, ucigașe în serie, femei fatale irezistibile, vrăjitoare, fete rele, rebele și supereroine. Toate, în palpitantă antologie Femei periculoase concepută de George R.R. Martin și Gardner Dozois.

Joe Abercrombie, Jim Butcher sau Brandon Sanderson se întâlnesc cu Carrie Vaughn și Lev Grossman în paginile unei cărți în care cititorul va găși SF, fantasy, horror, suspans, care contrazice orice așteptări și confirmă că, într-adevăr, imaginația nu are limite.

În viitorul postapocaliptic și în trecutul îndepărtat, luptele se poartă mai ales pe cai nebănuite, personajele se dezvăluie mai ales așa cum nu ni le închipuim și poveștile se petrec mai ales că în literatură: în deplină libertate.Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Femei periculoase, Gardner Dozois, George R. R. Martin, Editura Nemira, Nautilus, Reducere, Carte, Autor, Online, Roman, Beletristică, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.