Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Cele 21 de frici care ne împiedică să fim fericiți

Cele 21 de frici care ne împiedică să fim fericiți

Angelo Foley
  • 4200 lei
În stoc

Wishlist

Desi traim doar foarte rar sub amenintarea unui pericol direct, nu am fost niciodata atat de cuprinsi de frici. Cartea de fata ne invita sa privim frica din 21 de perspective, sa filtram programele si convingerile in care ne-am blocat, sa intelegem mecanica lor interioara, dar si sa avem capacitatea de a ne exprima vulnerabilitatea. Este o carte care ne permite sa ne redobandim puterea. Puterea de a hotari ceea ce traim. Puterea de a recunoaste ca si cele mai dureroase experiente sunt tot in slujba noastra. Puterea de a actiona constient si de a alege sa ne vindecam, indiferent de circumstante, pentru ca puterea noastra individuala este uriasa, iar impactul la nivel colectiv este mult mai mare decat ne-am putea imagina. Angelo Foley ne reaminteste ca este suficient ca un individ sa se elibereze de o frica sufocanta pentru a-si usura intreg anturajul si descendenta. Singura putere pe care nu o avem este cea de a vindeca fricile altora. Ii putem sustine, oferindu-le iubire neconditionata. Insa vindecarea fricii, ca si a oricarei energii nerezolvate, depinde doar de alegerea noastra personala. Tu nu esti fricile tale. Ele nu constituie esenta ta. Asadar, ce alegi? 

 
Traducere din limba franceza de Dorina Oprea.

Etichete: Cele 21 de frici care ne impiedica sa fim fericiti, Angelo Foley, Editura Philobia, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.