Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Nu sunt la birou!

Nu sunt la birou!

Charlie Warzel
  • 4000 lei
În stoc

Wishlist
Faci munca de birou? Atunci cartea de fata te priveste, indiferent ca esti manager sau simplu angajat.
 
Bazat pe date statistice recente, pe nenumarate informatii extrase din companii si pe interviuri cu persoane de pe tot cuprinsul lumii, volumul acesta indica aspectele care ar trebui sa ghideze orice negociere dintre angajator si angajat.
 
De zeci de ani vorbim despre aranjamentele flexibile de munca. Iata ca, in sfarsit, am ajuns intr-un punct de cotitura, in care acestea au devenit realmente posibile. Totusi, programul de lucru hibrid nu e inca bine conturat, de vreme ce multe birouri functioneaza in prezent pe jumatate goale. Tot mai multe cercetari conchid ca lucratorii sunt nu doar mai fericiti cu munca hibrida, ci si mai performanti. Si mai e ceva: lucrul la distanta, ca orice beneficiu odata instituit, e foarte greu sa-l mai desfiintezi. Iar in toata aceasta negociere dintre angajator si angajat, conteaza flexibilitatea personala, tehnologia de care dispunem, cultura in care am fost educati si comunitatea in care traim.
 
Asta nu e doar o carte despre munca la distanta. E o lucrare ce ne ajuta sa ne imaginam un viitor in care viata noastra - la birou si acasa - e mai fericita, mai productiva si cu adevarat plina de sens.

Traducere din limba engleza de Dan Balanescu.

Etichete: Nu sunt la birou, Charlie Warzel, Anne Helen Petersen, Editura Paralela 45, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.