Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Stalky & Co.

Stalky & Co.

Rudyard Kipling
  • 18,00 lei
În stoc

Wishlist

Vara, toţi băieţii cu capul pe umeri clădeau colibe de dealul acoperit cu orz sălbatic din spatele colegiului... mici bârloguri scobite în inimile tufelor ţepoase, pline de cioturi, rădăcini şi spini, dar – cum erau strict interzise – nişte palate încântătoare. Şi pentru a cincea vară la rând, Stalky, McTurk şi Gândacul (asta se întâmpla înainte ca ei să capete demnitatea unui loc de studiu) îşi construiseră precum castorii un loc de retragere şi meditaţie, unde fumau.

Acum, nu exista nimic în caracterele lor, după cum ştia Domnul Prout, şeful casei, care să impună respectul; şi nici Foxy, vicleanul sergent de şcoală cu părul roşcat, nu avea încredere în ei. Treaba lui era să poarte tenişi, binoclu şi să se năpustească precum un uliu asupra băieţilor răi. Dacă el ar fi pornit singur spre câmp, coliba aceea ar fi fost descoperită, pentru că Foxy ştia mendrele vânatului său; dar norocul l-a făcut pe Domnul Prout, a cărui poreclă în şcoală, din pricina mărimii picioarelor sale, era Lăboi, să cerceteze de unul singur; şi astfel s-a făcut ca grijuliul Stalky să găsească urmele tălpilor lui chiar pe podeaua bârlogului lor într-o după-amiază liniştită în care Stalky ar fi vrut să uite de Prout şi de isprăvile lui ajutat de un volum de-al lui Surtees  şi o pipă nouă din lemn de trandafir. Crusoe, la vederea urmelor, nu ar fi acţionat mai repede decât Stalky. El a luat pipele, a măturat toate resturile de chibrituri şi a plecat să îi avertizeze pe Gândac şi pe McTurk.

  • Autor: Rudyard Kipling
  • Editura GRAMAR
  • ISBN: 978-606-695-108-1
  • Număr pagini: 250
  • Ediție: I
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 14x20
  • Anul: 2019

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Stalky & Co., Rudyard Kipling, Editura Gramar, Mondoro

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.