Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Cultura narcisismului

Cultura narcisismului

Christopher Lasch
  • 4990 lei
În stoc

Wishlist

„Într-o societate narcisică – o societate care apreciază și încurajează trăsăturile narcisiste –, devalorizarea culturală a trecutului nu reflectă doar sărăcia ideologiilor dominante care au pierdut contactul cu realitatea sau au abandonat ideea de a încerca să o controleze, dar și sărăcia vieții interioare a narcisiștilor. O societate care a transformat «nostalgia» într-o marfă pe piața schimburilor culturale respinge prompt noțiunea că, odinioară, viața s-ar putea să fi fost mai bună decât astăzi în multe privințe (…) Respingerea trecutului, o atitudine progresistă și optimistă doar la suprafață, în urma unei analize mai amănunțite se dovedește a fi expresia disperării unei societăți incapabile să înfrunte viitorul.” 

Cristopher Lasch

„Coexistența hiper-raționalității cu o revoltă pe scară largă împotriva raționalității justifică afirmația că modul nostru de viață, specific secolului XX, este caracterizat de o cultură a narcisismului.

Aceste două dispoziții mentale contradictorii au o sursă comună. Ambele izvorăsc din sentimentele de exil și de alienare pe care le resimt astăzi mare parte dintre semenii noștri, bărbați și femei, în marea lor vulnerabilitate în fața lipsurilor, durerii și contradicției dintre promisiunea că pot «avea totul» și realitatea propriilor limite.” 

Cristopher Lasch


Etichete: Cultura narcisismului, Christopher Lasch, Editura Alexandria Publishing House, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Propaganda. Ediția a II-a

Propaganda. Ediția a II-a

Edward L. Bernays


4290 lei

Revolta elitelor

Revolta elitelor

Christopher Lasch


5390 lei

Refugiu într-o lume fără suflet

Refugiu într-o lume fără suflet

Christopher Lasch


4500 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.