Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Ce facem cu România? Dialoguri cu cititorii

Ce facem cu România? Dialoguri cu cititorii

Cristina Nemerovschi
  • 3000 lei
În stoc

Wishlist

E ușor să te bați cu pumnul în piept că iubești România. E simplu să-ți cumperi un fular în culorile tricolorului – roșu, galben și albastru – și să ieși în piață de 1 Decembrie, la un pahar de vin gratis. E comod să te cerți în diferite grupuri pe Facebook cu „nenorociții care nu iubesc trupul patriei mamă și-l pângăresc“. E la îndemână să-ți lipești pe manșetă o etichetă care urlă că „românii sunt frumoși“. E confortabil să te împăunezi cu reușitele altor români, alții decât tine – fie că vorbim despre filme românești premiate în lume, fie că vorbim despre o echipă de fotbal sau niște liceeni olimpici la matematică. E ideal să spui, de acasă, din fotoliul tău, scuipând o coajă de sămânță pe covor: „E buni, domle, e români de-ai noștri!“ Dar, de fiecare dată când ești tentat să spui asta, pune-ți și întrebarea: când am făcut, cu adevărat, ceva real și personal PENTRU România?

Și poate că, în definitiv, nu pentru România trebuie să faci lucruri, ci pentru tine. Să te dezvolți ca ființă umană, să evoluezi neîncetat, asta automat va face într-o zi și societatea mai bună. Să corupi cât mai mulți oameni să facă la fel. Să nu te blazezi, să rămâi viu, pentru că acolo unde e viață e și evoluție, e mișcare și înaintare, e putere și libertate. Be true till the end. And laugh each day, pentru că și râsul vindecă inimi. În rest, trăiți, iubiți, citiți, visați, descoperiți-vă, exprimați-vă și fiți voi înșivă până la capăt. Vă mulțumesc pentru că mă citiți!


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Ce facem cu România, Dialoguri cu cititorii, Cristina Nemerovschi, Editura Herg Benet, Radical din 5, Carte, Reducere, Autor, Online, Ficțiune, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Jurnal 1935–1944

Jurnal 1935–1944

Mihail Sebastian


7500 lei

Mai presus de cuvinte

Mai presus de cuvinte

Jill Santopolo


3900 lei

Fără ieșire

Fără ieșire

Taylor Adams


3800 lei

Masa de sărbătoare

Masa de sărbătoare

Irina Nechit


3400 lei

Execuții

Execuții

Aurel Pantea


3400 lei

Horoscop 2021. Ghidul tău astral complet
Rockstar

Rockstar

Cristina Nemerovschi


3390 lei

Alexandra. Ultima vrăjitoare din Transilvania
Păpușile

Păpușile

Cristina Nemerovschi


3295 lei


Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.