Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Psihologia Fricii. Temeri, angoase si fobii

Psihologia Fricii. Temeri, angoase si fobii

Christophe Andre
  • 32,00 lei
in stoc

Wishlist

Cum poți capătă curajul de a-ți depăși propria frică? Iată întrebarea la care lucrarea de față oferă un răspuns amplu, complet și bine argumentat. Frică, încercată de fiecare dintre noi în anumite momente din viață, acest mecanism arhaic de alertă și protecție, nu mai are acum niciun secret.

Diversele tipuri de temeri, fobii, angoase, tulburări de panică și multe altele sunt prezentate clar și în mod accesibil de acest autorul cu o mare experiență în domeniu. De la factorii declanșatori până la modalitățile de control al acestei emoții universale, toate aspectele importante sunt trecute în revista de Christohpe Andre. În plus, toate informațiile sunt susținute de exemple și relatări din bogată lui experiență în domeniu.

O carte vitală pentru oricine dorește să se bucure cu adevărat de viață și de emoțiile resimțite, în loc să se lase controlat de ele.Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Psihologia Fricii, Temeri, angoase și fobii, Christophe Andre, Editura Meteor Publishing, Reducere, Carte, Autor, Online, Dezvoltare Personală, Psihologie Practică, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Cât costă să ai carte?

Inchide video Vezi video!
Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.