Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Cristalul și Calea Luminii - Sutra, Tantra și Dzogchen

Cristalul și Calea Luminii - Sutra, Tantra și Dzogchen

Namkhai Norbu
  • 36,00 lei
În stoc

Wishlist

Dzogchen, „Marea Perfecțiune”, este starea noastră primordială, natură noastră adevărată, pură și clară de la începuturi, dincolo de concepte, spațiu și timp. Dzogchen este însă și numele dat învățăturii care duce la descoperirea acestei stări, o învățătură străveche, păstrată și transmisă de generațîi în Tibet.

Cartea Cristalul și Calea Luminii introduce cititorul în tainele acestei învățături fascinante. Chögyal Namkhai Norbu, un maestru Dzogchenautentic, cunoscut și respectat în toată lumea, dezvăluie prețioasă cunoaștere Dzogchen într-un mod direct și accesibil și ne deschide ochii asupra actualitățîi ei în zilele noastre.

Trezind interesul pentru dialog intercultural, lucrarea este scrisă limpede și cursiv, iar reprezentările grafice, povestirile și fragmentele autobiografice inserate îi sporesc atractivitatea și o fac lizibilă pentru toate categoriile de cititori.

  • Autor: Namkhai Norbu
  • Editura HERALD
  • ISBN: 5948417090380
  • Număr pagini: 240
  • Limba: Română
  • Format disponibil: Paperback
  • Dimensiune: 13x20
  • Anul: 2018

Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Cristalul, Calea Luminii, Sutra, Tantra, Dzogchen, Namkhai Norbu, Editura Herald, Himalaya, Reducere, Carte, Autor, Online, Spiritualitate, Ezoterism, Dezvoltare Spirituală, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.