Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Cele trei lumini ale Crăciunului

Cele trei lumini ale Crăciunului

Adrian Victor Vank
  • 3700 lei
În stoc

Wishlist
S-a ridicat, a iesit din cladire si a pornit spre Laponia. A traversat primele doua intersectii si, la capatul celei de-a treia, s-a oprit in fata unei case. Luminile erau aprinse. S-a apropiat de geamul mare, cel de la strada, si a privit prin el. O familie fericita in jurul unui brad impodobit, mama, tata, bunica si un copil. Copilul era in bratele unui barbat care spunea: Aurora, acesta este baiatul nostru. Da, este baiatul nostru, Alexander. Batrana a observat doi ochi si un nas mare lipite de fereastra. A zambit. Stia ca in ajunul Craciunului ingerii umbla pe Pamant si au grija de oameni. Da, ingerii, chiar daca unii nu au aripi, au nasul mare si urechile verzi. (Darul Elfului)
 

Adrian Vctor Vank a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti in anul 1993. A fost judecator pana in anul 2020. A publicat, in coautorat cu Adriana Bogatu (profesor la Colegiul National Nicolae Balcescu Braila), volumele: Dresorul de Cactusi, Editura Libris Editorial (Creator) - 2019, ...si Duminica e tot Sambata, Editura Creator - 2020 si Futilitati electorale si alte povesti de adormit oamenii mari, Editura Creator - 2021.

Etichete: Cele trei lumini ale Craciunului, Adrian Victor Vank, Editura Creator, carte, librarie, promotie, Alexandria Librarii, reducere

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.