Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
O mie și una de nopți albe

O mie și una de nopți albe

W. Christopher Winter
  • 39,00 lei
În stoc

Wishlist

De ce nu dormim bine și cum putem ajunge la un somn odihnitor

Un somn odihnitor nu trebuie să fie un vis. Poate fi realitate.

Dacă vrei să-ți rezolvi problemele de somn, sfaturile și trucurile găsite pe internet nu-ți vor fi de folos. Trebuie să înțelegi ce se întâmplă cu somnul tău, să identifici cauzele și remediile potrivite. 

O mie și una de nopți albe este o călătorie interesantă de auto-cunoaștere și înțelegere a somnului, care te va ajuta să găsești soluții adaptate stilului tău de viață. 

Cartea dezvăluie cunoștințele acumulate de neurologul și expertul în somn, W. Chris Winter, în cei douăzeci și patru de ani de experiență în domeniu, cu ajutorul cărora vei putea: 

* Să înțelegi cum funcționează somnul și în ce fel alimentația, lumina și alte activități pot ameliora sau tulbura acest proces;

* Să înveți de ce somniferele sunt adesea folosite incorect, dar și cum poți obține un somn bun fără ele;

* Să-ți repartizezi orele de somn în funcție de programul zilnic, fie că lucrezi în schimburi, ești student sau părinte suprasolicitat;

* Să înțelegi mai bine cum se pot trata o mulțime de afecțiuni – de la insomnie la apneea de somn, de la sindromul picioarelor neliniștite la tulburări ale ritmului circadian de somn.

„Dr. Winter este un adevărat îmblânzitor al somnului. Prin activitatea sa cu sportivi de top, a găsit o cale uimitor de eficientă de a demonstra că printr-un somn de calitate ne putem îmbunătăți performanțele – în sport, la locul de muncă și în toate aspectele vieții noastre.” (Arianna Huffington, autoarea volumului bestseller The Sleep Revolution)

„Până să-l cunosc pe Chris Winter, dormeam ca un bebeluș: mă trezeam din două în două ore și plângeam. Dar, sub îndrumarea doctorului Winter, mi-am format ritualuri pentru somn care m-au ajutat enorm. El a fost soluția mea pentru un somn bun, iar cartea asta va fi soluția voastră.” (Peter Moore, coautor al bestsellerului The Eight-Hour Diet și fost redactor la revista Men’s Health)

„Explicația bine argumentată a doctorului Winter legată de somn și ce anume îl poate tulbura ne arată și cum putem valorifica la maximum orele în care dormim.” (Library Journal)Etichete: Alexandria Librării, O mie și una de nopți albe, W. Chris Winter, Editura Lifestyle, Citește sănătos

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Medicină, nutriție și bună dispoziție
Puterea creierului

Puterea creierului

Daniel Amen
Tana Amen


39,90 lei

Clinica Mayo. Cancerul mamar

Clinica Mayo. Cancerul mamar

Lynn C. Hartmann
Charles L. Loprinzi


57,50 lei

Glutenul. Cum ne intoxică grâul cultivat în prezent

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.