Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Cristaloterapia

Cristaloterapia

Tania Mazzarello
  • 25,00 lei
În stoc

Wishlist

CRISTALOTERAPIA – Puterea terapeutică a mineralelor

Terapia cu cristale nu poate fi recunoscută că o știință medicală, ci trebuie considerată o tehnică energetică care, prin exploatarea încărcăturii energetice, a cristalelor și a pietrelor, restabilește echilibrul și stimulează procesele de autovindecare. 

Cristaloterapia este disciplină care utilizează cristale, pietre prețioase și minerale în tratamentul diverselor afecțiuni, în vederea obținerii unor îmbunătățiri psihofizice și emoționale, utilizând capacitatea de autovindecare proprie fiecărui individ. Proprietățile cristalelor sunt cunoscute încă din Antichitate și, deși erau utilizate în special pentru că li se atribuiau puteri magice, nu au lipsit

situațiile în care au fost utilizate că remedii în tratarea unor afecțiuni. Este un mijloc de vindecare complementar altor terapii holistice, la fel că acestea propunându‑și obținerea unei stări generale bune. Cristaloterapia aparține așa‑zisei „medicine vibrationale“, care consideră ființele umane un întreg de câmpuri energetice organizate în structuri care conectează forță vitală (kundalin) la corpul uman, fiind supuse influenței unei multitudini de factori ambientali, spirituali etc..., care, deteriorandu‑se, provoacă „blocaje“ energetice. Medicină vibrationala se bazează pe „principiul rezonanței“, potrivit căruia orice element, inclusiv bolile, emit o anumită vibrație. Cristalele, neînsuflețite, în aparență, ar fi capabile să capteze energia negativă, aducând beneficii fizice și spirituale. Unele emană energie, altele, în schimb, absorb energiile negative. Trebuie precizat că, la fel că toate tratamentele naturiste, cristaloterapia nu înlocuiește, ci susține medicină tradițională. Este necesar de reținut că pietrele acționează pe baza interactionarii noastre cu ele și se poate determina atracția spre un anume cristal, chiar dacă, instinctive, alegerea nu reflectă indicațiile teoretice ale disciplinei. Această se întâmplă când vibrațiile energetice ale cristalului sunt chiar cele necesare într‑un anumit moment și, că atare, este necesar să urmăm propria intuiție. Fiecare poate alege când și cum să se trateze cu energia pietrelor, care pot fi purtate că medalion, puse pe corp, într‑o încăpere, puse într‑un elixir etc... Este, însă, foarte important de respectat unele proceduri de întreținere indispensabile, cum ar fi curățatul și încărcarea lor, care permit eliminarea energiilor negative preexistente în cristale.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Cristaloterapia, Tania Mazzarello, Editura Prestige

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.