Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Ghid practic de post terapeutic

Ghid practic de post terapeutic

Francoise Wilhelmi de Toledo Hubert Hohler
  • 37,00 lei
În stoc

Wishlist

Serioase studii științifice arată că organismul uman are capacitatea fiziologică de autoregenerare. După o perioada de 4-5 zile de post, celulele și structurile afectate ale corpului se înlocuiesc prin activarea celulelor stem din organe. Astfel, este infranata proliferarea celulelor tumorale, dar nu și a celor sănătoase, perspectivele asocierii postului cu anumite tratamente medicale fiind foarte promițătoare.

Postul poate fi practicat, în mod preventiv sau terapeutic, de către persoanele afectate de oboseală cronică, depresie, obezitate, de hipertensivi, diabetici, de către cei care suferă de diverse dependențe, de boli inflamatorii (artite, neurodermite, migrene, colițe, alergii), cu rezultate uneori foarte bune. Beneficiile se reflectă, de asemenea, în plan psihologic și spiritual, practicantul postului căpătând o bună dispoziție durabilă și conștiința momentului prezent.

Ghidul de față te va ajută, pas cu pas, înainte, în timpul și la sfârșitul postului, să aplici metodă Buchinger, folosită de aproape 100 de ani în clinici din Europa. Pentru a evita orice risc, îți propune rețete pentru fiecare etapă, te învață ce precauții să îți iei și, mai ales, cum să revii, progresiv, la o alimentație normală.

Medicul german Otto Buchinger a inventat metodă cu același nume, vindecandu-se astfel de poliartrită. Începând cu anul 1920 și până la moartea să, în 1966, a pus la punct o metodă de post terapeutic în care se împletesc dimensiunile medicale și spirituale. După dispariția să, ștafeta a fost preluată de două generații de medici. Aproape 5.000 de persoane au beneficiat sub îndrumare medicală de această metodă în cele două clinici din Germania și Spania. 


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Ghid practic de post terapeutic, Francoise Wilhelmi de Toledo, Hubert Hohler, Editura Philobia, Sănătate, Carte, Reducere, Autor, Online, Preț

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Idei preconcepute (sau nu) despre sănătate

Idei preconcepute (sau nu) despre sănătate

Annette Vezin
Jacques Belghiti


27,90 lei

Yoga. Puterea de a vindeca

Yoga. Puterea de a vindeca

Ally Hamilton


22,90 lei

Vreau să îmbătrânesc frumos

Vreau să îmbătrânesc frumos

Francoise Forette
Laurence Dorlhac


22,90 lei

Trăieşte murdar, hrăneşte-te curat!
Sfârșitul Alzheimerului

Sfârșitul Alzheimerului

Dale E. Bredesen


39,00 lei

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.