Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Gândesc în imagini

Gândesc în imagini

Temple Grandin
  • 21,95 lei
În stoc

Wishlist

,,Gândesc în imagini este, în cele din urmă, un studiu despre identitate, atât despre „cum“, cât și despre „ce“ este una dintre cele mai înzestrate persoane cu autism. Este o carte extrem de emoționantă și fascinantă, pentru că oferă o punte între lumea noastră și a ei, permițându-ne să întrezărim un alt tip de minte.”


Oliver Sacks


Publicată inițial în anul 1995 și considerată la momentul apariției drept o privire fără precedent asupra spectrului autist, Temple Grandin scrie dintr-o perspectivă dublă, de om de știință, dar și de persoană cu autism, și ne prezintă un reportaj din ,,țara autismului”. Prezentându-ne un model revoluționar prin care analizează oamenii plecând de la patternurile lor de gândire, Grandin ,,ne arată diferențele dintre viața sa și a celor care gândesc în cuvinte”.


În această nouă ediție, Temple Grandin a scris o nouă postfață și ne prezintă cele mai recente descoperiri din studiul spectrului autist, incluzând aici noi criterii de diagnostic, noi date din cercetarea genetică și noi metode pentru tratamentul copiilor și a adulților tineri cu autism.


Etichete: Librărie, Alexandria Librării, Gândesc în imagini, Temple Grandin, Editura Aha Books

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Noutăți


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.