Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Rana de atașament

Rana de atașament

Gwenaelle Persiaux
  • 4800 lei
În stoc

Wishlist
Atasamentul este un domeniu al psihologiei si al autocunoasterii care te ajuta sa intelegi mai bine cum functionezi atat tu, cat si cei apropiati. Fiind programat la nivel biologic sa te atasezi de cei din jur inca de la nastere, in functie de calitatea relatiilor traite cu parintii dezvolti in copilarie un anumit mod de a fi in lume sau de a relationa cu ceilalti la nivel psihoemotional. Teoretizate initial de John Bowlby, aceste moduri de functionare se numesc stiluri de atasament.
 
Cand cresti intr-un mediu familial securizant, in care nu au existat evenimente traumatizante si in care emotiile traite au fost numite si validate, iar personalitatea ti-a fost recunoscuta si sustinuta, ai sanse mai mari sa devii un adult cu o stima de sine puternica. Pe de alta parte, sunt persoane care au acumulat inca din copilarie traume legate de singuratate, de neputinta in fata fricii, de disperare si furie, dezvoltand mai tarziu comportamente autodistructive: relatii toxice, esecuri profesionale, dependente, neglijarea starii de sanatate si, uneori, chiar tentative de suicid.
 
O identificare corecta a stilurilor de atasament si a tendintei de a repeta aceleasi tipare si greseli reprezinta un extraordinar punct de plecare daca vrei sa te eliberezi si sa iti traiesti viata asa cum iti doresti. Solutia consta in intelegerea si vindecarea traumelor trecutului, pentru regasirea echilibrului si a respectului fata de sine si de propriul corp.

Traducere din limba franceza de Dorina Oprea.

Etichete: Rana de atasament, Gwenaelle Persiaux, Editura Philobia, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.