Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
micile întâmplări

micile întâmplări

Calin Vlasie
  • 3400 lei
În stoc

Wishlist

Am scris cu satisfacție despre acest poet în 1990 și în 1993, rămânând întru totul de acord cu ceea ce am afirmat atunci. Stăpânit de un spirit pururi juvenil al căutării de sine având alura căutării neobosite a unei strategii textuale, Călin Vlasie e neîndoios unul dintre cei mai originali optzeciști.

Gheorghe Grigurcu

Personalitate de prim-plan a literaturii române de la sfârșitul secolului XX și din prima parte a următorului, intelectual de calibru, cu o concepție ingenioasă și profundă asupra evoluțiilor psihicului uman în postmodernitate, mare editor, creator de strategie culturală și educațională de lungă bătaie, Călin Vlasie e – pe deasupra și, de fapt, în primul rând – un poet de vârf de o frapantă originalitate. Opera sa, elaborată cu minuție, în circa un deceniu de căutare intensă a echilibrului fragil dintre conceptualizarea riguroasă și misterul insondabil, propune un extraordinar scenariu de explorare psiho-fantasmatică a lumii. O experiență literară impresionantă, al cărei miez magmatic va rămâne incandescent, menținându-i peste vremuri intactă forța fascinatorie...


Etichete: micile întâmplări, Calin Vlasie, Editura Cartea Romaneasca, carte, librarie, promotie, Alexandria Librarii, reducere

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.