Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu.
Educația socială. Sinteze pentru profesori

Educația socială. Sinteze pentru profesori

Ion Albulescu Horațiu Catalano
  • 7200 lei
În stoc

Wishlist
Topica acestui volum s-a construit de la programele Ministerului Educatiei pentru examenul de titularizare si examenul national de definitivare in invatamant, disciplina Educatie sociala. Am urmarit in acest fel sa venim in intampinarea nevoilor de pregatire ale cadrelor didactice care predau aceasta disciplina, dar si ale studentilor aflati in procesul de formare initiala.
 
Totodata, doua dintre capitolele acestui volum se adreseaza profesorilor din inatamantul prescolar si primar, iar in realizarea lor s-a luat in considerare Curriculumul pentru educatia timpurie (2019), dar si programele disciplinelor Educatie civica de la clasa a III-a si clasa a IV-a.
 
Disciplina Educatie sociala se profileaza, in actualul context educational romanesc, ca un demers complex, ale carui dimensiuni - educatia pentru gandire critica si drepturile copilului, educatia interculturala, educatia pentru cetatenie democratica, educatia economico - financiara - se inscriu intr-o noua paradigma, care isi propune extinderea cadrului formativ al scolii catre mediul sociocultural. Scopul major urmarit este formarea cetateanului activ si responsabil, promotor al valorilor general - umane si al valorilor democratice, capabil sa isi asume responsabilitatea pentru propriul destin si pentru destinul comunitatii.
 
Cititorul interesat va gasi in continutul volumului atat clarificari conceptuale de baza pentru problematicile abordate, cat si repere didactice pentru asigurarea unui process educational de calitate. Ideile practice de predare insotesc reperele teoretice, impreuna constituindu-se in temeiuri solide pentru reflectie si actiune didactica.

Etichete: Educatia sociala, Sinteze pentru profesori, Ion Albulescu, Horatiu Catalano, Editura Didactica Publishing House, carte, Alexandria Librarii, promotie, librarie

Spune-ţi opinia

    Rău           Bun
Captcha

V-ar putea interesa și...


Pedagogii alternative

Pedagogii alternative

Ion Albulescu


4490 lei

Morală și educație

Morală și educație

Ion Albulescu


1990 lei

Pedagogia jocului și a activităților ludice. Horațiu Catalano, Ion Albulescu
Educația timpurie antepreșcolară.Horaţiu Catalano, Ion Albulescu

Alexandria îți recomandă


Livrare rapidă
Livrare începând cu 48h

pentru comenzile date până în ora 12:00, în zilele lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate de Sărbători legale.

Plată securizată
Plătești în siguranță

Acceptăm plata online cu cardul bancar sau poți achita coletul în momentul livrării.

Retur usor
Retur ușor

Ai dreptul să returnezi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Consiliere telefonică

Răspundem prompt! Sună-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru a comanda de pe site-ul nostru. De luni până vineri (08:00 - 16:30) la 0734.738.924 sau 0786.102.784.

Cookie-urile ne ajută la îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor.